SRPSKI POSLANIK U SE*S SKANDALU! Procurele INTIMNE fotografije sa MISICOM! ON JE ŠAMARA NA SNIMKU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

SKANDAL

SRPSKI POSLANIK U SE*S SKANDALU! Procurele INTIMNE fotografije sa MISICOM! ON JE ŠAMARA NA SNIMKU!

Markantni poslanik voli da se često pojavljuje u javnosti i da komentariše aktuelna dešavanja

Objavljeno:

Umesto da intimu iz spavaće sobe čuvaju samo za sebe, poznate ličnosti iz Srbije u poslednjih nekoliko godina šakom i kapom dele porno snimke.

Ovog puta, u centru skandala se našla srpska misica i jedan od trenutno aktuelnijih poslanika, sa kojim je atraktivna misica bila nekoliko godina u vezi. Kada se njihova ljubav zvanično završila, on je iz osvete odlučio da plasira snimak kako bi joj naudio, piše Alo.

Video je prvo slao svojim prijateljima , a zatim i poznanicima bivše devojke. Ono što je sve šokiralo je činjenica da je političar pravi sadista i uživa da šamara devojku tokom oralnog seksa.

Markantni poslanik voli da se često pojavljuje u javnosti i da komentariše aktuelna dešavanja. Tokom veze sa misicom je vodio paralelni život, s obzirom na to da je oženjen.

Misica je poslanika upoznala na jednoj privatnoj žurki na Vračaru, kada su nakon nekoliko ćašica pića odlučili da druženje nastave u malo intimnijoj atmosferi. Kako su dani odmicali , on se sve više zaljubljivao u nju i odlučili su da započnu vezu, tvrdi izvor Aloa.

U početku je bio izuzetno darežljiv i nežan prema njoj, da bi nakon dva meseca počeo da pokazuje svoje pravo lice. Uživao je u tome da je snima tokom seksa, a kada bi se ona opustila, bio je u stanju da joj pokaže i svoju mračnu stranu. Udarao joj je šamare , terao je da koristi seksualna pomagala dok je on snima i dodiruje, i u pojedinim momentima je voleo da koristi i lisice kojima ju je vezivao za krevet. Ipak, njegova glavna preokupacija je bio oralni seks, tokom kojeg bi je snimao i udarao joj šamare, dodaje izvor Aloa.

Njoj je u početku sve to bilo zabavno, ali kada su otisci njegove šake počeli da se primećuju na njenom licu , a prijateljice počele da je zapitkuju zašto je stalno modra, odlučila je da prekine taj bolesni odnos.

Kako bi joj se osvetio, poslanik je svima poslao koji su joj bili bliski, ne bi li joj što više naudio.

Misica je saznala da će se njihove igrice obelodaniti, pa je danima zvala prijatelje da zaustave mogući skandal. Obećavala je kule i gradove , samo da to nikada ne dođe do javnosti. Očajna je, ne izlazi iz kuće i po ceo dan plače, dodaje izvor blizak misici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.