MILO ĐUKANOVIĆ PRIMIO BRDO PARA OD ALBANACA! Slavko je bio u ratu na Kosovu, a sada je izneo VELIKE TAJNE
Slavko Nikić, Foto: printscreen

TVRDNJA

MILO ĐUKANOVIĆ PRIMIO BRDO PARA OD ALBANACA! Slavko je bio u ratu na Kosovu, a sada je izneo VELIKE TAJNE

Slavko Nikić kaže da situacija u Crnoj Gori najviše odgovara Albancima i ljudima u Raškoj oblasti jer ako padne krv i opali samo jedna puška Muslimani iz Raške, Crne Gore i Albanci iz Crne Gore će odmah da pozovu posmatrače sa Кosova navodno zaštite....

Objavljeno: 11:31h

Slavko Nikić je poslednji živi član jedinice MUP-a koja se borila protiv krijumčarenja narkotika na Кosmetu od 1990. do 1999. godine. Bio je aktivni učesnik rata na Кosmetu. Za pomoć pruženu preko Drine, u vreme rata, priznanje mu je lično odao general Ratko Mladić.

Hapšen je u akciji Sablja. U svojim knjigama detaljno je opisao dešavanja na Кosmetu i zločine koji su Šiptari počinili Srbima.

foto: printscreen

Slavko Nikić kaže da situacija u Crnoj Gori najviše odgovara Albancima i ljudima u Raškoj oblasti jer ako padne krv i opali samo jedna puška Muslimani iz Raške, Crne Gore i Albanci iz Crne Gore će odmah da pozovu posmatrače sa Кosova ili takozvani Кfor da uđe na te teritorije da ih navodno zaštiti da ne bi ispali kolateralna šteta, a posle toga će imati lak put ka pravljenju novih granica na teritoriji Srbije i Srpske Crne Gore.

Jedino Milo Đukanović tu ne gubi ništa on gleda da što duže ostane na vlasti.

foto: printscreen

- Milo Đukanović je primao velike pare od Albanaca, a Albanci svoj novac kad traže nazad uglavnom traže mnogo viši, tako da niko ne zna šta je Milo Đukanović obećao Albancima za taj novac, možda im je obećao i neku teritoriju, gde bi sutra Albanci došli i komandovali Srbima iz Crne Gore, tvrdi on.

Što se tiče manjeg dela Cetinja i provokacija sa njihove strane moraju da budu svesni da će ovo vreme koje je sad loše po Srbe proći, kad tad Srbija će opet braniti i odbraniti Srpske zemlje, ali ti Cetinjani koji izdaju brata Srbina njih će uvek pratiti sramota. Brat koji je izdao brata i ne zaslužuje bolje.

foto: printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.