OBRADOVIĆ DA ZATRAŽI HAPŠENJE JEREMIĆA HITNO: Vulin apelovao da se PROVERE TVRDNJE pa izneo sledeće!
Aleksandar Vulin, Foto: AP

OBJASNIO

OBRADOVIĆ DA ZATRAŽI HAPŠENJE JEREMIĆA HITNO: Vulin apelovao da se PROVERE TVRDNJE pa izneo sledeće!

Ministar odbrane je dodao da bi "Obradović mogao da pita Đilasa što se američkom ambasadoru žalio na ruskog i što im je govorio da ne želi bolje odnose sa Rusijom

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da, ako su Vikiliks depeše tačne, Boško Obradović bi morao da zatraži hapšenje Vuka Jeremića koji je diplomatama SAD govorio da nije problem da priznaju Kosovo samo da to bude posle izbora, da mu je žao što 2007. Srbija nije prihvatila ideju o Kosovu i Srbiji kao dve Nemačke.

"Ako je Vikiliks istinit morao bi da traži odgovornost za (Borisa) Tadića koji diplomatama kaže da će prihvatiti realnost na Kosovu i da se sprema za dan posle, kao i da ga pita zašto ga diplomate hvale što kao ministar odbrane nije preduzeo ništa tokom martovskog pogroma 2004. godine", naveo je Vulin u izjavi za javnost.

Ministar odbrane je dodao da bi "Obradović mogao da pita Đilasa što se američkom ambasadoru žalio na ruskog i što im je govorio da ne želi bolje odnose sa Rusijom.

"Ako je Vikilks tačan, što ne pita Ponoša zašto je govorio da je put u NATO njegov izbor i da je 'promena stanja svesti u Vojsci Srbije, a posebno oficira, njegov najveći zadatak'", kaže Vulin.

Napominje da već osam godina sluša laži kako će Aleksandar Vučić priznati Kosovo i kako je to gotovo i potpisano, i već osam godina to se ne dešava, baš kao što Srbija nije postala član NATO i baš kao što Republika Srpska nikada nije imala veću i konkretniju pomoć i zaštitu nego sada kada Vučić vodi Srbiju. "Kao što je Obradović lagao da će pre četiri godine Srbiju naseliti 400.000 migranata, tako laže i sada", zaključio je ministar Vulin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.