ZBOG KOŠTUNICE OPŠTI HAOS NA TVITERU: Izbila svađa i teške reči, UPLETEN I TRIFUNOVIĆ!
Slobodan Samardžić, Foto: Dado Đilas

haos

ZBOG KOŠTUNICE OPŠTI HAOS NA TVITERU: Izbila svađa i teške reči, UPLETEN I TRIFUNOVIĆ!

Njegovo pojavljivanje na govornici, zajedno sa predstavnicima stranaka koje zagovaraju neizlazak na birališta, "zapalilo" je tviter, gde već dva dana ne prestaju rasprave da li mu je mesto tamo, ili ipak nije

Objavljeno:

Nekadašnji potpredsednik DSS, savetnik bivšeg premijera Srbije Vojislava Koštunice, ministar za KiM, a danas predsednik Državotvornog pokreta Slobodan Samardžić, "upisao" se pre dva dana na listu onih koji će bojkotovati parlamentarne izbore nejevljene za proleće.

Međutim, mnogo veću pažnju javnosti privuklo je to što je ovaj profesor Fakulteta političkih nauka (FPN) na govornici, ruku pod ruku sa liderima Saveza za Srbiju (SzS), ali i i prvim čovekom PSG Sergejem Trifunovićem, govorio na skupu pre dva dana kojim je i zvanično najavljena kampanja bojkota u Srbiji.

Njegovo pojavljivanje na govornici, zajedno sa predstavnicima stranaka koje zagovaraju neizlazak na birališta, "zapalilo" je tviter, gde već dva dana ne prestaju rasprave da li mu je mesto tamo, ili ipak nije.

Jedni smatraju da je njegovo pojavljivanje na bini zbog njegovih ranijih političkih opredeljanje sada "suvišno" na skupu opozicije, dok drugi pak ne vide ništa loše u tome što se pored Dragana Đilasa, Sergeja Trifunovića, Borška Obradovića, našao i Samardžić.

- Za nas mlađe, zašto je Samardžić sporan? Upravo sam gledao Vikipediju, ne izgleda kao da je radio nešto strašno u životu - glasi jedan od tvitova.

"Nepremostiva prepreka" - ovako je Samardžića ironično nazvao jedan od tviteraša, aludirajući na komentare koji su govorili o tome da mu nije mesto sa delom opozicije.

- Srbi u Crnoj Gori protestuju već nedeljama, a broj ljudi na tim protestima se ne smanjuje. Ništa im ne smeta. Pobunili bi se i u Srbiji, ali se nakon kiše, snega, sunca, praznika, Boška, loše muzike i nedovoljno zabavnih sadržaja, pojavila nova nepremostiva prepreka: Slobodan Samardžić - glasi jedan od mnogobrojnih tvitova.

Mnoštvo je onih ironičnih komentara, kao i podsećanja za šta se ranije zalagao Slobodan Samardžić, te u skladu sa tim nastale su brojne spekulacije šta SzS želi da postigne.

- Dobro je što se pojavio Slobodan Samardžić. Sada je jasno da je osnovni zadatak SzS da Srbija postane remetilački faktor na Balkanu. Zna se ko ima koristi od toga. Njega i njemu slične baš briga što su građani Srbije puki siromašni, jer su oni ceo život proveli na državnom kazanu - napisao je jedan tviteraš.

Bilo je i onih koji su ga okarakterisali kao partnera vladajuće koalicije, uz komentar da ga je deo opozicije abolirao.

U drugom se pak navodi da "kad je trebalo biti vlast nije smetao SPS, KOŠTUNICA, PUPS a ni Palma".

- Sad kad treba biti opozicija bez mandata i privilegija, problem im je Slobodan Samardžić. Licemeri - glasi jedna od tvitova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.