VUČIĆ: Dokazano je da smo govorili istinu o Jovanjici!
Aleksandar Vučić, Foto: Marina Lopičić

PREDSEDNIK IMAO ŠTA DA PORUČI

VUČIĆ: Dokazano je da smo govorili istinu o Jovanjici!

Zapitao je kome sada treba da se obrati i koga da tuži zbog na hiljade naslovnih strana protiv njega povodom Jovanjice i dodao je da ne bi imao ništa od toga

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je drago što je tužilašvo utvrdilo da on i njegov brat nisu imali nikakav kontakt niti komunikaciju sa vlasnikom Jovanjice Predragom Koluvijom, kao i da ne očekuje nikakvu rekaciju javnosti pošto je već navikao na svakodnevne izmišljotine protiv njega i njegove porodice.

Na pitanje novinara TV Prva da li očekuje bilo kakvu reakciju srpske javnosti tim povodom, Vučić je rekao da ne očekuje, kao i da se sa lažima i izmišljotinama suočava svaki dan.

- Drago mi je što je pokazano da smo govorili istinu. Oni (SZS) su govorili čekamo tužilaštvo da kaže, koje je davilo i gnjavilo i tražli su nekoliko godina unazad kod tog čoveka (Koluvije) koji je neki čudan i energičan čovek koji je imao na hiljade brojeva telefona sa kojima razgovara, naravno nijedan nije naš i nikada nismo bili u kontaktu - rekao je Vučić.

Zapitao je šta je afera Jovanjica onda:

- To da smo mi radili svoj posao i pohapsilii one koji su se provizakonito ponašali, što će sud reći. Drugo, šta sad ja da radim, dva meseca su lagali i moju porodicu stavljali na lomaču, zbog cega? Zbog laži i izmišljotina.

Vučić kaže da zna kako je nastala ta izmjišljostina, ali da neće da govori o tome da ne bi ispalo da pravda njihove laži.

Zapitao je kome sada treba da se obrati i koga da tuži zbog na hiljade naslovnih strani protiv njega povodom Jovanjice i dodao da ne bi imao ništa od toga.

Vučić dodaje da mora da nastavi da se bori za zemlju, a da oni koji ga napadaju pokazuju samo kako bi oni radili da su na njegovom mestu, isto kako kada su pljačkali narod.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.