KUČKO, SRAM TE BILO! RADIKAL U JEDNOM MOMENTU POKAZAO GAĆICE! Potpuni HAOS i SKANDAL u Skupštini Srbije! (VIDEO)
Radikali su juče izazvali haos u Skupštini, Foto: Printscreen, Tamara Trajković

da li je ovo moguće?!

KUČKO, SRAM TE BILO! RADIKAL U JEDNOM MOMENTU POKAZAO GAĆICE! Potpuni HAOS i SKANDAL u Skupštini Srbije! (VIDEO)

Ministarka Mihajlović rekla je u izjavi za medije kako su članovi Srpske radikalne stranke i fizički nasrnuli na nju

Objavljeno:

U Skupštini Srbije juče je bilo burno. Salve, uvrede, transparenti i donji veš sve to našlo se u četiri zida tokom sednice, a glavni akteri sukoba bili su Zorana Mihajlović, Vjerica Radeta i Milorad Mirčić.

Ministarka Mihajlović rekla je u izjavi za medije kako su članovi Srpske radikalne stranke i fizički nasrnuli na nju, pa je rad u nastavljen tek nakon dve pauze i tri opomene.

Do prve pauze došlo je nakon što su se ministarka Zorana Mihajlović i Vjerica Radeta došle u verbalni sukob, izazvan time što je jedna članica ministarskog kabineta za vreme govora poslanika pokazala papir na kome je pisalo "radikalska laž".

Ministarka se osvrnula na to da Vjericu Radetu traže sudovi, a nju ne, nakon čega ju je Radeta nazvla "kučkom".

Radeta se pre toga ministarki obratila sa rečima: ""Kako vas nije sramota lopužo lopovska!" i rekla da dok govori "ministarka beči i pravi face kao svojevremeno iza leđa premijerke Ane Brnabić".

foto: Zorana Jevtić

Ministarka Mihajlović oštro je uzvratila da radikali "danima lažu", da su nevaspitani, i da je "sve laž što kažu već danima, mesecima i godinama".

- Lažete jer ne postoji ni jedan papir ili ponuda da je neka kineska kompanija ponudila niž cenu za Moravski koridor, dakle lažete da sam uzela 300 miliona na Moravskom koridoru, lažete da sam ja špijun, američki ili britanski, i građani to slušaju godinama - rekla je Mihajlović.

No, tu se sukob nije završio, napadu na ministarku Mihajlović pridružio se i radikal Milora Mirčić koji je rekao da je ministarka poznata po tome da troši državne pare na lične stvari", te da je ta stranka spremila poklon, nakon čega je ovaj poslanik izvadio ženski donji veš.

Zorana Mihajlović je nakon zasedanja Skupštine izjavila da su radikali u toku pauze i fizički nasrnuli na nju, te da se Radeti i Mirčeviću pridružila još jedna radikalka - Ružica Nikolić, koja je na kraju prišla, uzela i pocepala transparet na kome je pisalo radikalska laž.

foto: Filip Plavčić

- Slušala sam tri sata poslanike SRS kako govore laži o meni, da pritom uopšte nisu govorili o zakonima koji su na dnevnom redu. Kad sam se javila za reč i rekla da je ono što su rekli laž, jer sam dužna da to kažem zbog građana Srbije, bila sam izložena klasičnom nasilju, i to u sred parlamenta. Ne znam šta još treba da se desi da neko kaže da je ovo što se danas dogodilo klasično nasilje. Ali ja se ceo život se borim protiv nasilja, pa ću se tako boriti i protiv ovog što rade poslanici SRS - rekla je Mihajlovićeva novinarima u parlamentu.

Ona je naglasila da "sve laži poslanika SRS ne mogu da izbrišu nijedan kilometar puta, a u njenom resoru izgrađeno je više od 350 kilometara auto-puteva, kao nijedan kilometar pruga, a obnovljeno ih je više od 500 km pruga".

- Zbog ljudi koji su vladali za vas imala sam obavezu da kažem šta je sve laž u onom što ste izogovorili i što izgovarate danima, mesecima i godinama. Ali, kako govorite, tako i prolazite na izborima - rekla je Mihajlovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.