Sprema se za Majinu fotelju: Goran Knežević novi predsednik Skupštine? Evo šta on kaže na to!

Umesto Maje

Sprema se za Majinu fotelju: Goran Knežević novi predsednik Skupštine? Evo šta on kaže na to!

Povodom medijskih spekulacija da će on biti budući predsednik Skupštine u budućem sazivu, oglasio se konačno i potpredsednik SNS
Objavljeno:

Bivši gradonačelnik Zrenjanina i ministar poljoprivrede, Goran Knežević, najozbiljniji je kandidat za novog predsednika Skupštine Srbije! RIK konačno prebrojao: SNS 48,25, SPS 10,95, DS i DJB po 6,02 odsto Tako barem tvrde mediji, a procena SNS je da bi se on lako nosio sa demokratama, kao i partijama koje su proizašle iz nje, jer je i sam nekada bio član DS. Sam Goran Knežević kaže da stranački organi stranke još nisu razgovarali o kadrovskim rešenjima.

- Još se naravno ništa ne zna. Mi smo kao ozbiljna stranka koja ima razvijene organe, vrlo demokratične, i imaćemo razgovore ovih dana i oko koalicija i oko pojedinih funkcija tako da još nismo ništa oko toga razgovarali, rekao je Knežević za N1. Dodao je i da su medijima interesantna kadrovska rešenja ali da ima vremena da se o tome razgovara. Dnevni listovi Blic i Danas objavili su ranije, pozivajući se na dobro obaveštene izvore u vrhu SNS, da će Knežević najverovatnije biti predsednik Skupštine. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.