AMERIČKI AMBASADOR PITAO KAKO SMO POČELI GODINU: Javila se Vesna Pešić i dobro mu zabiberila
Entoni Godfri i Vesna Pešić, Foto: usembassy.gov, Zorana Jevtić

ŠOU

AMERIČKI AMBASADOR PITAO KAKO SMO POČELI GODINU: Javila se Vesna Pešić i dobro mu zabiberila

Zanimljiva prepiska

Objavljeno:

Američki ambasador u Srbiji Entoni F. Godfri je privukao pažnju medija na društvenim mrežama zahvaljujući svojim postovima na Tviter nalogu.

Naime, on često ima zanimljive tvitove pogotovo onih koji se tiču hrane.

Primera radi, Godfri je nedavno tvitovao kako je u ulici Stahinjića Bana pohvalio ručak u jednom restoranu nakon šetnje Kalemegdanom.

Takođe, potom je upitao svoje pratioce kako su počeli godinu.

Ipak, na post je reagovala Vesna Pešić, koja je kazala kako je godinu počela u policiji budući da je pozvana na saslušanje zbog jednog tvita o predsedniku Vučiću.

Vesna Pešić
Vesna Pešić foto: Beta/Miloš Miškov

Podsetimo, u spornom tvitu, koji je sama izbrisala, Pešić je, između ostalog, napisala: „Hajde bre da vas vidim šta ćete kada se proglasi doživotnim predsednikom. Dok tviteraši bezbrižno tviterišu. O tome ne mislite. Eno ga Putin baš to radi. Ako Brnabićka da ostavku da znate – sprema se doživotni Vučić. E nema tu bojkota, samo cev u glavu“.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je prethodno odeljenju za Visoko tehnološki kriminal da istraži sporne navode Vesne Pešić objavljene na društvenoj mreži Tviter, odmah nakon što je Pešićeva objavila status u kom spominje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Iako Vesna Pešić tvrdi da je mislila na sebe, a ne na predsednika Srbije, odnosno, na samoubistvo, a ne ubistvo, pojedini politički funkcioneri i provladini mediji ocenili su da poziva na ubistvo predsednika i zatražili sankcije.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima....

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.