VUČIĆEVA JAKA PORUKA MINISTRIMA: Ne bežite od odgovornosti, NE SVALJUJTE KRIVICU na druge!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema ništa protiv ministra zaštite životne sredine, Foto: Pritnscreen

istakao

VUČIĆEVA JAKA PORUKA MINISTRIMA: Ne bežite od odgovornosti, NE SVALJUJTE KRIVICU na druge!

Na pitanje da li smatra da Trivan nije dobro radio svoj posao, predsednik je odgovorio da smatra da je trebalo da bude aktivniji

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema ništa protiv ministra zaštite životne sredine Gorana Trivana, već očekuje od njega, kao i od svih ostalih ministara u Vladi Srbije, da ne beže od odgovornosti.

Vučić je kazao da to što je pitao premijerku Anu Brnabić: "Da li je živ ministar Trivan?", a povodom zagađenja vazduha u zemlji, nije značilo da, kako kaže, ima nešto protiv njega lično ili protiv SPS-a, jer, ističe, ministre ne deli po stranci, već prema radu.

"Nemam ništa protiv Trivana, zamolio sam ga, kao što sam molio i više ministara, a to je da ne beže od odgovoronosti, pokažite marljivost, ali nemojte da kažete da je kriv neko drugi", rekao je Vučić.

Na pitanje da li smatra da Trivan nije dobro radio svoj posao, predsednik je odgovorio da smatra da je trebalo da bude aktivniji.

Odgovarajući na pitanje novinara kada će da se "reši mangupa iz svojih redova" i prestane da preuzima odgovornost za njihove propuste, Vučić kaže da ima samo jednu stvar protiv koje je, a to je da 100 dana do izbora, stranački funkcioneri to vreme iskoriste da odu tri puta na odmor.

"Prave se ludi, i naši i drugi", kaže Vučić i ukazao da se jedan mediji interesovao gde je proveo Novu godinu, jer su pojedini njegovu savetnicu Suzanu Vasiljević videli u Madridu, a predsednik je odgovorio da "iz Beograda nije mrdnuo".

"Ja ne idem na odmor, ne znam što to znaci. Živim za to da radim, da budem angažovan, imam najveću čast da budem predsednik zemlje koju najviše volim i sada to vreme treba da protraćim na sunčanje i kupanje", rekao je Vučić.

Kaže da svako ima svoje životne principe, te, dodaje, neko voli da radi, a neko voli nešto drugo...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.