SERGEJ DUVAO SINOĆ POSLE UDESA, I TO U STANICI POLICIJE! Ovo je napisao TAČNO U 00:58!
Sergej Trifunović, Foto: Filip Plavčić

epilog događaja

SERGEJ DUVAO SINOĆ POSLE UDESA, I TO U STANICI POLICIJE! Ovo je napisao TAČNO U 00:58!

On je sinoć izazvao saobraćajnu nesreću udarivši u autobus GSP-a

Objavljeno:

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović sinoć se u Bulevaru Mihajla Pupina zakucao u autobus GSP-a, a onda pobegao sa lica mesta.

Podsetimo, udes se dogodio kod pumpme "Dejton", oko 20.55 časova, kada je Trifunović prešao u zaustavnu saobraćajnu traku i automobilom reno megan" udario u zadnji levi deo vozila.

Sergej nije ostao zajedno sa vozačem autobusa kako bi sačekao policiju, već je seo u kola i odvezao se u pravcu Brankovog mosta usput tvitujući ministra Nebojšu Stefanovića uz objašnjenje da ide da "nahrani mačke i otvori vrata majstorima."

- Dragi Nebojša Stefanoviću, neka me neko slobodno pozove, nema potrebe da se diže prašina ni oko čega. U svakom slučaju, ako niko ne pozove, idem ujutro do moje stanice u Savskoj i rešavamo problem. Hvala - napisao je on na svom Tviter profilu.

No, ni tu se nije zaustavio sa pisanjem na Tviteru o saobraćajki koju je izazvao, već je sve svoje pratioce obavestio i o tome da je stupio u kontakt sa "načelnikom Savske".

Trifunović javnost nije ostavio ni bez znanja o tome kakav je epilog, po svemu sudeći celonoćne drame. No, u svom stilu morao je da da i poneku provokaciju.

Naime, kako kaže javio se u policijsku stanicu, a bio je testiran i na alkohol.

- Otišao u stanicu policije u Savskoj, napisao izveštaj, naduvao 0:00. Aj sad vi što seirite, jurite Babića, savamalske fantome, neovlašćene trgovce oružjem koji pljačkaju državne firme, ubice Olivera Ivanovića - zaključio je on.

Sinoć se povodom ovog događaja oglasio i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Kao zamenik gradonačelnika Beograda apelujem na građanina Sergeja Trifunovića, jednog od lidera opozicije, da se što pre javi najbližoj policijskoj stanici ili da se preda komunalnim miliocionerima pošto ga svi traže! Trifunović je večeras automobilom marke Megan kojim je upravljavo u srednjoj traci kod Tržnog centra Ušće naglo, bez migavca skrenuo desno ka Dejton pumpi. Ne zna se šta mu se prividelo u tom trenutku, ali s obzirom na njegova stanja moglo je svašta. U svakom slučaju, zadnjim delom svog automobila Trifunović je udario prednji deo autobusa koji je bio pun putnika!? Umesto da stane zbog nesreće koju je izazvao i da sačeka policiju, Trifunović je pobegao sa lica mesta psujući putnike i vozača. Policija je pronašla automobil u Karađorđevoj 57 gde ga je Trifunović ostavio!? Bekstvo je nastavio sam, a moguće je da ima i pomagače. Bilo bi lepo da Trifunović počne da se ponaša normalno i prijavi se policiji, a ne da beži po gradu. Pod kakvim god da je uticajem saobraćajna nesreća može svakom da se dogodi, neka se suoči sa realnošću i neka se lepo preda policiji da objasni svoje postupke - napisao je on na Fejsbuku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.