NI ĐILAS, NI BAKIĆ! Vučić kaže da mu je OZBILJAN PROBLEM samo jedan drugi opozicionar!
Aleksandar Vučić, Foto: Printcsreen

suzdržan

NI ĐILAS, NI BAKIĆ! Vučić kaže da mu je OZBILJAN PROBLEM samo jedan drugi opozicionar!

Antonijević nije hteo da komentariše

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, povodom sukoba Dragana Đilasa i Jova Bakića, koji su se međusobno opotuživali da rade za njega, Vučića, da "nikada ne bi uzeo ni jednog od njih".

- Pretpostavljam da sve što su rekli jedan o drugom nisu mnogo netačno govorili. Ne interesuje me ta borba među njima, ko je pravoverni opozicionar. To je tuča u okviru njihovih 10 odsto glasova - rekao je Vučić u emisiji Hit tvit.

Govoreći o njihovim međusobnim optužbama, uključujući tezu da je Beli Preletačević bio "Vučićev projekat", predsednik je rekao da je stvar stajala potpuno obrnuto: "Nama je muka jedino bio Beli Preletačević. Nije nam bio problem Saša Janković i da li će da dobije 15, 20 ili 25 odsto. Preletačeviću je neko perfektno vodio kampanju i mislim da je bilo nekih stručnih ljudi oko njega. Čekali smo dan da me napadne. Mi drugih problema nismo imali. To samo pokazuje koliko su neozbiljni u shvatanju politike, a njihovu svađu ne bih komentarisao", rekao je Vučić.

Ni Antonijević nije hteo da komentariše njihovu svađu.

Novinarka Ljiljana Smajlović je rekla da se iznenadila zašto je Đilas ušao u sukob sa Bakićem i smatra da je trebalo da ignoriše Bakića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.