ANA BRNABIĆ POTPUNO OTVORENO O KRUŠIKU! Otkrila je stvari koje NISU BILE POZNATE!
Ana Brnabić gostovala je u emisiji Hit tvit, Foto: Printsreen/PINK

reakcija

ANA BRNABIĆ POTPUNO OTVORENO O KRUŠIKU! Otkrila je stvari koje NISU BILE POZNATE!

Ona je podvukla da je izvoz našeg oružja potpuno legalno

Objavljeno:

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je da će žrtva, kako kaže, svih kreiranih i lažnih afera koje se pogodile našu namensku industriju, upravo biti - srpska namenska industrija.

- Zar vama nije čudno da ođednom imamo baražni napad na našu namensku industriju kojoj je trebalo godine truda i rada da se ponovo podigne i da imamo danas ozbiljnu namensku industriju. Afere Prvi partizan, Krušik, Namenska u Lučanima, Ukrajina i mine, Sirija, i tako svaki dan... Je li imamo vladavinu prava? Pustite neka idu sudski procesi, samo nemojte da nasednemo na sve te lažne vesti i kreiranje afera gde će na kraju žrtva biti naša namenska industrija - primetila je Brnabić.

Gostujući u emisiji "Hit tvit" na TV Pink, premijerka je podvukla da je izvoz našeg oružja potpuno legalan, legitiman i transparentan i upitala one iz opozicije koji kreiraju afere: "Zar mislite da mi ne bismo imali neke sankcije da je sve to istina"? Ponovila je da Aleksandra Obradovića iz Krušika ne smatra uzbunjivačem, zbog toga što, kako kaže, prikupljene informacije nije predao srpskim nadležnim organima, nego inostranom mediju.

Prema njenim rečima, da se takva afera dogodila u Rusiji, Nemačkoj ili nekoj drugoj zemlji, Aleksandar Obradović ne bi bio u kućnom pritvor, već bi, kako je navela, bio bolje procesuiran.

- Ako hoćemo vladavinu prava, zakoni su jasni. Ne znam kako može da bude uzbunjivač neko ko radi u vojnoj industriji, prikuplja informacije više godina, dovodi u pitanje poslovanje naše namenske industrije i Krušika i preda ih inostranstvu - ukazala je Brnabić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.