ČEDO, TI SI MUČENIK: Šešelj UŽIVO U EMISIJI ponizio Čedu Jovanovića
Hit Tvit, Foto: Printscreen/hit tvit

HIT TVIT

ČEDO, TI SI MUČENIK: Šešelj UŽIVO U EMISIJI ponizio Čedu Jovanovića

Odmah na početku gosti Verice Bradić osvrnuli su se na otvaranje Moravskog koridora

Objavljeno:

Gosti ovonedeljnog Hit Tvita su premijerka Srbije Ana Brnabić, lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović i predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

Odmah na početku gosti Verice Bradić osvrnuli su se na otvaranje Moravskog koridora.

foto: Printscreen

- Lepa vest za sve građane Srbije. Za koji dan završava se i deo Surčin - Obrenovac, započeli smo i radove Ruma-Šabac-Loznica... Odlične vesti - rekla je Ana Brnabić, naglašavajući da je poslednju nedelju obeležila i vest da će izbori biti, po želji opozicije, što kasnije, ali i da se neće razdvajati lokalni i parlamentarni izbori, jer je to dupli trošak za građane. Premijerka je dodala da je vlast učinila čak i više nego dovoljno da izađe u susret delu opozicije.

foto: Printscreen

- Kako je ranije bilo, ovo je nebo i zemlja - objasnila je Brnabić.

Lider LDP komentarisao je pregovore vlasti i opozicije.

- Uzroci naše političke krize nisu u izbornom zakonu. Ja sam na razgovore došao da pričam sa onima koji žele da reše krizu. Ali opozicija pravi od sebe žrtvu. Prvo pričaju da su jedina opozicija, a nisu, kažu da su žrtve, a nisu. Sa njima ne može da se reši problem. U avgustu su imali 42 zahteva. Ali zemlja nam je otišla pod led. Ja ako idem na izbore onda sam izdajnik, a ako sam na ulici, guram neku decu tamo lomeći vrat, onda sam ozbiljan i odgovoran. Kako je meni bilo dok sam bio opozicija, a Šešelj vlast?! - rekao je Jovanović, na šta mu je predsednik SRS doskočio:

- Ti si bio pravi mučenik - rekao je Šešelj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.