ČEDA JE U MINUSU 454 MILIONA, A KUPUJE ŽENI AUTO OD 60.000 EVRA? Novinar objavio NEVEROVATNE PODATKE!
Čedomir Jovanović, u centralnoj Aziji poznat i kao Chedonir Chadda, Foto: NTD.TV

AUU

ČEDA JE U MINUSU 454 MILIONA, A KUPUJE ŽENI AUTO OD 60.000 EVRA? Novinar objavio NEVEROVATNE PODATKE!

Novinar Ivan Ninić objavio je na svom tviteru ono što zna o firmama koje su povezane sa Čedom Jovanovićem

Objavljeno:
  • 439

Čedomir Jovanović, nekada vođa studentskog protesta protiv režima Slobodana Miloševića, a zatim "ikona" građanske Srbije i čovek čije ime se nije smelo uzimati u usta a da se ne dobije ban sa većine internet foruma, danas uživa sasvim drugačiji imidž u ovim krugovima.

Naime, danas se i "liberali" i "građanisti", odnosno "drugosrbijanci" pitaju "odakle Čedi silne pare" s kojima letuje po Mikonosima, ide na skijanje po celom svetu, kupuje supruzi skupoceni mercedes...

Ista ona pitanja koja su mučila ljude i pre 10 godina, za koja su ovi gorepomenuti sipali diskvalifikacije kao što su "četnik", "radikal", stoka seljačka" itd.

Novinar Ivan Ninić objavio je na svom tviteru ono što zna o firmama koje su povezane sa Čedom Jovanovićem. Spisak firmi, i spisak dugovanja, prilično je veliki.

Firma SHFS doo u stečaju, kako piše Ninić, ima minus od 118 miliona dinara. LDP (liberalno demokratska partija) u minusu je oko 110 miliona dinara. Firma Agruhub u minusu je oko 52 miliona dinara. "Agroposlovi" u stečaju u minusu su oko 172 miliona dinara.

Kako piše Ninić, firme povezane sa Čedom dužne su i novac raznim poveriocima, a ne zna se cifra za firmu Kirka-Suri, koja je nekad bila veoma uspešna, a po preuzimanju je propala, i u stečaju je.

Šta vi mislite o ovome? Napišite nam u komentaru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media