TITA DA ISKOPAMO I SAHRANIMO NA GROBLJE, DOSTA S KOMUNIZMOM! Mirović opleo po MARŠALU, a onda je prozvao Bujoševića
Josip Broz Tito, Igor Mirović i Dragan Bujošević, Foto: Filip Plavčić, Zorana Jevtić, Profimedia

OŠTRO

TITA DA ISKOPAMO I SAHRANIMO NA GROBLJE, DOSTA S KOMUNIZMOM! Mirović opleo po MARŠALU, a onda je prozvao Bujoševića

Predsednik pokrajinske vlade potpuno otvorio dušu...

Objavljeno:

Predsednik pokrajinske vlade i funkcioner SNS Igor Mirović na svom Instagram profilu izneo je mnoge stvari o Josipu Brozu Titu, partizanima, komunističkoj propagandi i drugim stvarima.

Naime, dok je na Javnom servisu emitovana dokumentarna emisija u produkciji RTS pod nazivom "Titove žene", Igor Mirović ostavio je potpuno iskren status na društvenoj mreži Instagram.

On je podelio fotografiju starog Josipa Broza Tita i napisao sledeće:

"RTS udarni termin - emisija Titove žene. 40 godina posle njegove smrti on i dalje vlada brojnim umovima i posebno umovima uprave RTS. On i njegova Komunistička partija uništili su srpski narod, a RTS - nacionalna televizija i javni servis redovno emituje emisije iz njegovog života i partizanske filmove sa propagandom kao da je živ. Posle se čudimo kako nam je. Tako nam je jer nacionalne institucije slave ubice i uništitelje našeg naroda".

Mirović je zatim osuo paljbu i po Draganu Bujoševiću i napisao:

"Pre godinu dana zamolio sam g.Bujoševica sa RTS-a da pomogne snimanje filma o Svetozaru Miletiću. Otkačio me je. O snimanju filma o Mihajlu Pupinu bolje i da ga ne pitam. O Nikoli Tesli film rade Amerikanci. Mi i naš RTS "uživamo" u Titu i njegovim ženama. Bravo za srpske institucije, intelektualce i sve kulturne poslenike. Strašno. Nestajemo jer ne znamo kako da se odnosimo prema sopstvenim vrednostima. Srpska sramota. Vreme je i da se njegovi posmrtni ostaci u skladu sa zakonom prebace na groblje. Možda nam posle toga krene na bolje u smislu samopoštovanja".

Pogledajte šta je još napisao Mirović, a posebnu pažnju osvrnite na komentare u postu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.