IMAM HRONIČNIH PROBLEMA SA ZDRAVLJEM, ŠEŠELJ ME JE POZVAO DOK SAM BIO U BOLNICI: Vučić u Ćirilici!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/jutjub

otkrio

IMAM HRONIČNIH PROBLEMA SA ZDRAVLJEM, ŠEŠELJ ME JE POZVAO DOK SAM BIO U BOLNICI: Vučić u Ćirilici!

Predsednik će govoriti o svim aktuelnim temama

Objavljeno: 21:52h

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić gostuje uživo na Happy televiziji, u emisiji "Ćirilica".

Voditelj emisije, Milomir Marić govoriće sa predsednikom države o svim aktuelnim temama.

Vučis se oglasio o svom zdravlju.

Nisam došao da pričam o sebi. Ima mnogo važnijih briga koji muče naš narod - rekao je Vučić na početku emisije.

On je dodao da ima hronične probleme, a rekao je da je bilo i onih opozicionara koju su se pristojno ponašali, te da ga je predsednik SRS Vojislav Šešelj pozvao kada je bio u bolnici.

Dodao ga je da ga je zvao i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, kao i da su ga zvali iz kancelarije Angele Merkel, te skoro svi lideri iz regiona.

- Ja sam malo nemaran, nisam na vreme uzimao lekove, a što se tiče nekih ljudi, to mi je dodatni motiv da radim više za Srbiju. Ja sam navikao, moj posao je da svakog dana izdržim. Volim kada me napadaju jer mi to pruža priliku da odgovorim. Samo da ne bude nasilja. Ne smemo da zaboravimo Ranka Panića. jedan čovek je stradato za vreme Jeremića i Đilasa samo zato što je hteo da prošeta - rekao je Vučić.

Vučić je demantovao navode da je zbog novinarskih pitanja završio na VMA.

- Prusustvovao sam predavanju Macujoši Sina u Abu Dabiju, koji je rekao da ćemo imati podelu sveta na dva dela, Kinu i Ameriku, Evropa neće biti mnogo bitna ako ne bude imala vojsku. To i Makron razume. A na pitanje Sarkiozija, koji je rekao da se zna njegov odnos prema Makronu, kako biti uspešan kada se sa 50 miliona profila iznose neistine o vama, a vi imate samo jedan. Onda se postavlja pitanje kako odgovoriti na kritike, da li kao Milošević, Koštunica ili Tadić. Ali mi odgovara kad mi postave pitanja da bih mogao da odgovorim na bar deo kritika - izjavio je on.

Ekonomski rezultati

- Imamo suficit u budžetu, bićemo na prvom mestu u Evropi nakon poslednjeg kvartala po rastu BDP-a. Pričao sam i sa vlasnicima stranih kompanija, čak i oni kažu, nikad se nije gradilo više. U Beogradu na vodi prodato je već 13 zgrada. Ali, mi želimo da brinemo i o drugim delovima Srbije, ne samo o Beogradu. Ponekad reagujem u afektu, izvinjavam se građanima ako mi se omakne neka reakcija. Na kom god stranom jeziku sam govorio, nisam napravio neku veliku grešku. Uvek sam se trudio da ne obrukam svoju zemlju. Zato se izvinjavam ako se brecnem na nekoga, ja nisam ništa više od običnog čoveka - napomenuo je on.

Vučić je doneo izveštaje u kojima se prognozira da se očekuje najveći napredak Srbije pa Albanije u narednih pet godina po predviđanjima MMF-a.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.