U MOBILNOM NOVINARA MOGLA SU BITI SREDSTVA KOJA BI MOGLA NANETI ŠTETU VUČIĆU! Boža Spasić izneo originalnu teoriju
Boža Spasić, Suzana Vasiljević i Lazar Lešnjak u emisiji Hti Tvit, Foto: Prentscren

OTKUD OVO?

U MOBILNOM NOVINARA MOGLA SU BITI SREDSTVA KOJA BI MOGLA NANETI ŠTETU VUČIĆU! Boža Spasić izneo originalnu teoriju

Sve je objasnio...

Objavljeno:

U emisiji "Hit Tvit" na RTV Pink gostovali su savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića Suzana Vasiljević, Lazar Lešnjak, venčani kum Marka Nastaća i kriminolog i analitičar Boža Spasić!

Svoje viđenje o zdravstvenoj situaciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića izneo je Spasić i rekao:

- Vidite Verice (Verica Bradić, autor i voditelj emisije), bavim se ovim poslom preko 40 godina, čini mi se da pojedini ljudi kao da ne žive u Srbiji, kao da su došli sa nekog drugog prostora, evo današnja izjava Jugoslava Ćosića, onaj Sovilj koji predsedniku nabija u usta mobilni, što ne proba to nekom Makronu ili Edi Rami, evo Dodiku nek neko proba da uradi tako nešto. Naš predsednik je jedna tolerantna ličnost, moraće da se promeni kompletno taj odnos koji trenutno šteti predsedniku - rekao je Božidar Spasić, politički analitičar i bivši službenik bezbednosti, a potom dodao:

- Kao da živimo u nekom drugom svetu, oni kao da su došli u neku drugu zemlju. Njima ne smetaju autoputevi koje gradi Vučić, ne smetaju im fantastični ekonomski uspeh o kojem govori predsednik Vučić. U svim tim blagodetima kojim se Srbija približava oni jako dobro uživaju - naglasio je Spasić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.