VUČIĆ VIČE NA TAČIJA: LAŽETE ZA TROVANJE! NI HAŠIM NIJE BLAG! Otkriveno je kako njih dvojica zaista RAZGOVARAJU
Aleksandar Vučić i Hašim Tači, Foto: European Forum Alpbach

SVE SE ZNA

VUČIĆ VIČE NA TAČIJA: LAŽETE ZA TROVANJE! NI HAŠIM NIJE BLAG! Otkriveno je kako njih dvojica zaista RAZGOVARAJU

Evo kako dvojica predsednika zaista razgovaraju

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik tzv Republike Kosovo Hašim Tači sastali su se mnogo puta do sada, a uvek su mediji puni natpisa o tome kako dvojica lidera zaista razgovaraju!

Ipak, pravi opis ovih sastanaka i razgovora dao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik je posle sastanka sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom rekao do detalja kako izgleda njegov razgovor sa Tačijem:

- Mi kada se vidimo kažemo jedan drugom ’dobar dan, kako ste, laku noć‘, ’što ste uradili ovo ili ono‘ - rekao je Vučić i dodao:

- Ono što smo nekada imali da se viđamo jednom nedeljno, pa i mesečno, više od godinu dana nema, osim što se vidimo na međunarodnim konferencijama, gde usput ja njemu kažem ’nemojte da izmišljate gluposti oko trovanja‘, a on meni nešto slično, i to je to“, preneo je on dodajući da nema nikakvog pomaka, niti razgovora ni iza zatvorenih vrata - rekao je Vučić.

Podsetimo još 2014. godine mediji su preneli kako je predsednik Srbije vikao na Hašima Tačija.

foto: AP

Iznerviran konstantnim odbijanjem svakog srpskog predloga od strane kosovske delegacije, prvi potpredsednik Vlade u jednom trenutku povikao je na Hašima Tačija:

- E pa, nećete moći sve da dobijete! Srbija nikada neće priznati vašu nezavisnost, to neka bude jasno! - poručio je Vučić Tačiju.

Ovo su samo neki od medijskih natpisa kako zaista razgovaraju Tači i Vučić, a kako je to bilo poslednji put u Briselu pogledajte u videu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.