MARIJA JE IMALA 3 TELEFONA, JUTKA NIJE MOGAO DA JOJ POŠALJE 15.000 SMS PORUKA! Šešelj skandalozno o SUĐENJU VEKA
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen/Youtube/Srpska radikalna stranka

pominje testosterone

MARIJA JE IMALA 3 TELEFONA, JUTKA NIJE MOGAO DA JOJ POŠALJE 15.000 SMS PORUKA! Šešelj skandalozno o SUĐENJU VEKA

Šešelj je rekao da u životu nije prisustvovao besmislenijem suđenju

Objavljeno:

Suđenje Milutinu Jeličiću-Jutki, koji pred Osnovnim sudom u Kruševcu odgovara po optužbama za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje održano je juče pred Osnovnim sudom u Kruševcu.

Samo je tri svedoka odbrane ispitano, ali je i to bilo dovoljno da se suđenje pretvori u pozorište, da se zbog nepoštovanja suda ili sudije i prigovoranja kazne Borivoje Borović, punomoćnik oštećene Marije Lukić i Zora Dobričanin, advokat optuženog Jutke, a atmosferu kao na utakmici podgrejao je lider SRS Vojislav Šešelj, najpre ispred sudnice i potom i u njoj, gde mu sudija Aleksandar Kocić nije dozvolio da dobije zatraženi status pravnog savetnika Jutki.

Šešelj je rekao da u životu nije prisustvovao besmislenijem suđenju.

- Angažovao me je advokatski tim Milutina Jeličića Jutke da im budem pravni savetnik, ali sudija nije dozvolio da u sudnici nastupam u tom svojstvu. Kad bih ja na neke krajnje neregularnosti ili pravničko neznanje advokata Borivoja Borovića reagovao, onda mi je pretio kaznom, i na kraju sam i isključen.

Kad sam ustanovio da Borivoje Borović ne poznaje osnovne nadležnosti glavni državnih organa, pa je on pripisivao Jutki da je on nadležan gore za Kopaonik, za vrh Kopaonika i taj objekat, to nema veze sa opštinom, to je nacionalni park, a nadležnost za to ima Ministarstvo građevine. Provaljivao je razne gluposti, ali šta je suština? Apsolutno je neverovatno da Milutin Jeličić za dve godine pošalje 15.000 sms poruka ljubavne, seksualne i lascivne sadržine. To je nemoguće! Marija Lukić u memoriji uopšte to nema! Imala je u tom periodu tri telefona.

Kako nabaci novog ljubavnika, tako nabaci i nov telefon! I onda kaže kako je to izbrisala iz memorije. Sve su to rekonstruisali na neki neubedljivi način. Vidite, u muškom organizmu osnovni hormon koji se luči je testosteron i svaki put kad muškarac pomisli na seks, na lepotu žene, kad nešto lascivno kaže, ili ponudi odmah mu organizam pojačava lučenje testosterona. Da je on zaista u dve godine samo njoj poslao 15.000 poruka, njemu bi trebalo dve tone testosterona da izluči! To je apsolutno nemoguće! - objašnjavao je Šešelj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.