BASTAĆ SKINUO, ONI VRATILI: Naprednjaci postavili bilbord sa Vučićevim likom u Grdelici
Foto, Foto: Printscreen

vranje

BASTAĆ SKINUO, ONI VRATILI: Naprednjaci postavili bilbord sa Vučićevim likom u Grdelici

Na ovom piše “Moj predsednik Aleksandar Vučić”

Objavljeno:

Umesto transparenta na kome je pisalo “Svetlo nakraju tunela ” izmedju fotografija predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Milorada Dodika danas su narodni poslanik SNS iz Vranja Slaviša Bulatović i nekolicina lokalnih funkcionera SNS postavili novi.

foto: Printscreen

Na ovom piše “Moj predsednik Aleksandar Vučić”

” Danas smo se okupili ovde da pokažemo svima da je Srbija pristojna i uređena zemlja i da postoje ljudi koji nikada neće dozvoliti bitangama da se za bilo šta pitaju. Kao što znate, pre nekoliko dana je dokazana bitanga i lopuža dao sebi za pravo da ukrade transparent sa likom našeg predsednika koji je bio postavljen na galeriji iza nas, pa smo mi danas došli da pokažemu njemu i svima u Srbiji da smo ozbiljni u nameri da napravimo što bolju i uređeniju državu”, rekao je Bulatović.

On je rekao i da Vučić, za to što radi, ” imati apsolutnu podršku kako na jugu, tako i čitave države”, jer je, objasnio je “on prvi predsednik koji je uspeo da savlada Grdelicu i to je nešto što će se na jugu uvek poštovati i ceniti, kao i auto-put koji je posle toliko decenija stigao do Vranja”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jugpress)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.