SERGEJ JE LAŽLJIVI GAD, IZGUBIO JE RAZUM, HOĆE DA ME POSVAĐA S VUČIĆEM! Dačić žestoko odgovorio Trifunoviću
Dačić odgovorio Sergeju Trifunoviću, Foto: Filip Plavčić, Aleksandar Stojanović, Beta / Ognjen Stevanović

SAMO ZA ESPRESO.CO.RS

SERGEJ JE LAŽLJIVI GAD, IZGUBIO JE RAZUM, HOĆE DA ME POSVAĐA S VUČIĆEM! Dačić žestoko odgovorio Trifunoviću

Trifunović tvrdi da ga šef socijalista zove bukvalno "zbog svega i svačega"

Objavljeno: 15:46h
Darko Zlojutro

Lider Pokreta slobodnih građana Srbije Sergej Trifunović ranije je u jednoj izjavi da je otkrio da se čuje i razgovara sa predsednikom SPS i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.

- U zadnjem razgovoru sa Ivicom Dačićem, pošto ima običaj da me zove zbog svega i svačega, obično kad ga ja ili Branislav Trifunović ispljujemo na televiziji: "Pa što opet, mi smo drugari".

- Ja mu kažem: "Dačiću, tvoja partija se zove Socijalistička partija Srbije, to je bilo još dok nisam ušao u politiku, to je bilo pre godinu i po dana, dakle levica. I ja sam sam za levicu Srbije učinio sam više nego ti i tvoja partija poslednjih 25 godina. Je li to tebi jasno? On mi spusti slušalicu i od tada se više nismo čuli - ispričao je Trifunović u emisiji "360 stepeni" na TV N1 i dodao:

- U PSG skupljamo građu da bismo se bavili SPS, koja je fantastičan politički fenomen. Ja želim da uništim SPS i da prestane da postoji. To je ozbiljna partija, oni su naslednici one Komunističke partije. Imaju ozbiljne kadrove, ozbiljne resurse. I tu ima jako pametnih ljudi. Pazite, tu sedi Peđa Marković. Ne znam zašto, ali sedi.

Trifunović je kazao i da ga šef socijalista zove bukvalno "zbog svega i svačega".

O tome je, između ostalog, danas govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Niti se ljutim na Trifunovića, niti na Dačića, to su njihove kombinacije. Ja sam jedini koji ne plaća reket Tabloidu.

Ministar spoljnih poslova u izjavi za Espreso.co.rs kaže da su izjave lidera PSG još jedan u nizu napada na njega.

- Dok sam bio na Savetu bezbednosti I borio se za Srbiju, on je našao da shodno da po kao zna koji put napada SPS I mene. On je jedan lažljivi gad, koji ima zadatak da mene napada I stvara razdor između mene i Vučića. Pa šta je pričao pre nedelju-dve, da su mu nudili pare da mene zameni u Vladi, misleći da ću da nasednem i da krenem da napadam Vučića. Sad hoće obrnuto - da kaže da ja s njim koketiram protiv Vučića, koga je prošle nedelje nazvao govedom. S njim se nisam čuo telefonom, niti video otkad je počeo da se bavi politikom, znači više od dve i po godine. Što bih ja njega zvao, koji je on faktor da bih ga ja zvao. On je izgubio razum - kaže Dačić za naš portal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.