VULIN UPOZORAVA NA POSLEDNJU PRILIKU! Hoće da nadležni REAGUJU na tvrdnje Bastaćevog kuma KOJI JE TUČEN
Ovo će ili zaustaviti tužilaštvo i sud ili neće niko, Foto: AP

A DA SU NA VLASTI?

VULIN UPOZORAVA NA POSLEDNJU PRILIKU! Hoće da nadležni REAGUJU na tvrdnje Bastaćevog kuma KOJI JE TUČEN

On je ponovio da je na nadležnim organima da reaguju ili će "Evropljani moći sa radošću da kažu da Srbija nije pravna država, a jeste pravna država"

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da je na tužilaštvu i sudu da reaguju na tvrdnje Lazara Lešnjaka da je funkcioner SzS i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać učestvovao u korupciji u vezi sa nelegalnom gradnjom na toj opštini, kao i da ga je zlostavljao.

"Ovo će ili zaustaviti tužilaštvo i sud ili neće niko. To je poslednja prilika. Bastać je predviđen za gradonačelnika Beograda, predsednik je gradskog odbora Đilasove stranke (Stranke Sloboda i pravde). Šta bi bilo da su na vlasti", rekao je Vulin za TV Pink.

On je ponovio da je na nadležnim organima da reaguju ili će "Evropljani moći sa radošću da kažu da Srbija nije pravna država, a jeste pravna država".

Kako kaže teško je razumeti da neko može svog kuma da tuče devet sati, da se na primeru Bastaćevog kuma vidi "šta su spremni jedni drugima da rade".

"Šta će biti ako tužilaštvo dokaže da je primao mito (Marko Bastać), da je protivpravno lišio slobode lice. Da li će Đilas i za njega reći da je podmetnut, da je i on član SNS-a", naveo je on.

Vulin je istakao da ne želi sve ljude koji podržavaju opoziciju da poistovećuje sa Bastaćem i Djilasom i da to treba razdvojiti, jer je "nemoguće da bi svi ljude iz opozicije tukli svoje kumove".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.