SVAKO KO IZAĐE NA IZBORE LETI IZ STRANKE! Demokrate OZBILJNO ZARATILE, pokazuju prstom u one koje rade za Vučića
Demokratska stranka, Foto: TANJUG/ RADE PRELIC

BUKTI RAT!

SVAKO KO IZAĐE NA IZBORE LETI IZ STRANKE! Demokrate OZBILJNO ZARATILE, pokazuju prstom u one koje rade za Vučića

Ovo se do sada nije desilo

Objavljeno:

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Dejan Nikolić izjavio je da će svako ko iz DS izadje na izbore biti isključen iz stranke i na taj način negirao tvrdnje bivšeg predsednika te stranke Dragana Šutanovca koji je rekao da postoji mogućnost da će na lokalu, čak i visoki funkcioneri DS organizovati grupe gradjana ne bi li izašli na izbore.

Poslanik i član DS Radoslav Milojičić Kena, medjutim, kaže da je tačno da se neki funkcioneri DS spremaju za lokalne izbore.

"Svima je jasno o kome se radi. Ja sam protiv bojkota i treba li svi da bojkotujemo, ili svi da izadjemo na izbore. Ovo sada je najgora pozicija koja odgovara samo (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću i ne mogu a da ne pomislim da neko iz Saveza za Srbiju sve ove amaterske greške pravi namerno u Vučićevu korist. Uostalom i Vuk Jeremić je upozoravao da postoji 'trojanac', koji se vidja sa Vučićem", kaže Milojičić za Danas.

Na pitanje ko je taj trojanac, Milojević upućuje da se odgovor potraži od lidera Narodne stranke Jeremića.

I poslanik DS-a Balša Božović tvrdi da se i funkcioneri nekih drugih stranaka iz Saveza za Srbiju pripremaju da izadju na lokalne izbore zalažući se istovremeno za bojkot, što, i po njegovom mišljenju, odgovara Vučićevom režimu, ali ni on ne želi da odgovori na pitanje ko su ti funkcioneri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.