VULIN OTKRIO KATASTROFALNE PODATKE O 80 OBJEKATA VOJSKE SRBIJE: Pa ovo je UŽASNO!
Aleksandar Vulin, Foto: Printscreen/Youtube

upozorio na opasnost

VULIN OTKRIO KATASTROFALNE PODATKE O 80 OBJEKATA VOJSKE SRBIJE: Pa ovo je UŽASNO!

Na aerodromu Dubinje utvrđeno je da je tokom NATO agresije dejstvovano 22 puta kasetnim bombama i bombama velike razorne moći

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da se Vojska Srbije još uvek suočava sa 80 objekata koji su zagađeni neeksplodiranim bombama, ali da će se ona vratiti u sve prostorije koje su bile oštećene i uništene od strane NATO bombardovanja, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

"Vojska Srbije će se vratiti u sve prostorije koje su bile oštećene i uništene od strane NATO agresije u skladu sa svojim potrebama i taktičkim zahtevima i uradićemo sve da vratimo punu borbenu gotovost vojske, kakva je bila 1999. godine", rekao je Vulin tokom obilaska pripadnika Vojske koji rade na razminiranju rejona vojnog aerodroma "Dubinje" kod Sjenice, navodi se u saopštenju.

On je poručio da o ljudima koji na tom aerodromu rade težak i složen posao, mora posebno da se vodi računa, te da njihova oprema mora da bude u skladu sa svim standardima i na najvišem nivou.

Na aerodromu Dubinje utvrđeno je da je tokom NATO agresije dejstvovano 22 puta kasetnim bombama i bombama velike razorne moći, piše u saopštenju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.