FORMIRAĆU BATALJON GROBARA, KOJI ĆE IZDAJNIKE PANTIĆA ZAKOPATI DUBOKO: Šešelj zapretio Milojku Pantiću smrću!
Ilustracija, Foto: Ana Paunković, Marina Lopičić

u klinču

FORMIRAĆU BATALJON GROBARA, KOJI ĆE IZDAJNIKE PANTIĆA ZAKOPATI DUBOKO: Šešelj zapretio Milojku Pantiću smrću!

Sa svih strana stižu osude na račun lidera SRS

Objavljeno:

U klinču uvreda, prozivki i osuda našli su se Milojko Pantić, nekadašni sportski komentator i Vojislav Šešelj predsednik Srpske radikalne stranke.

Pantić je pišući kolumnu Šešelja nazvao "nacionalističkom huljom", što je bio povod da Vojvoda otvori paljbu u svom stilu.

- Ono govno izdajničko Milojko Pantić,jeb'o mu pas mater kurvinjsku, kaže da sam nacionalistička hulja.("Danas", 19. oktobra 2019.) Dodaje da imam neke svoje "grobare". Dao mi je dobru ideju. Formiraću bataljon grobara koji će sve izdajnike,poput Milojka Pantića, zakopati duboko, duboko - napisao je Šešelj otvorenu pretnju.

Ovaj fajt izazvao je mnogo, kako medijske pažnje, tako i pažnje korisnika društvenih mreža.

Mnogi su najstrože osudili Šešeljeve pretnje Pantiću, a na Tviteru su pozivali na prijavu i ukidanje profila lidera SRS-a. No, bez obzira na sadžaj tvita, Tviter profil Vojislava Šešelja i dalje je u funkciji.

Milojko Pantić svojom dugogodišnjom komentatorskom karijerom ostao je omiljen među ljudima, pa su komentari koji su usledili na Šešeljeve pretnje bili krajnje osuđivački.

Bilo je tu i ironičnih komentara:

Bilo je tu i brutalnih komentara. Neki su izneli mišljenje o tome kako dan Šešeljeve smrti treba proglasiti državnim praznikom, dok su mu drugi savetovali da "sebi iskopa raku i u nju legne".

Šta vi mislite o ovom incidentu? Da li ovakve otvorene pretnje zaslužuju sankciju, makar ukidanja naloga ili je ovo stvar koja treba da prođe nezapaženo? Takođe, da li je nazivanje Šešelja "nacionalističkom huljom" u jednom mediju nešto što treba da bude dopušteno, pišite nam u komentarima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.