DA LI ĆE BOŠKO I BORKA DA ŠAMARA KAO VUČIĆA? Kad čuje šta je njegov ORTAK rekao o KOSOVU, biće van sebe (VIDEO)
Boško Obradović i Borko Obradović, Foto: Prentscren

DOSLEDNO

DA LI ĆE BOŠKO I BORKA DA ŠAMARA KAO VUČIĆA? Kad čuje šta je njegov ORTAK rekao o KOSOVU, biće van sebe (VIDEO)

Borko Stefanović bi ovaj video spalio da može...

Objavljeno:

Lider Dveri i jedan od prvaka SzS Boško Obradović zapretio je šamaranjem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog njegove izjave o Kosovu. Međutim gotovo identičnu izjavu dao je i njegov sadašnji koalicioni partner Borko Stefanović.

Obradović je na svom Tviter profilu podelio link sa izjavom predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu u kome piše:

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je za njega Kosovo deo Srbije i istakao "Neću da lažem narod i kažem da je sve naše i lako ćemo mi to i da se junačimo. Ja narodu kažem nije sve naše, ali nije sve ni njihovo".

Na ove reči nadovezao se Obradović i napisao:

"Da na Kosovu (i Metohiji, koju stalno zaboravljaš) nije sve naše - kaže predsednik koji se zakleo na Ustavu i Jevanđelju da će čuvati KiM u sastavu Srbije! E, za ovo si moj i imaš šamar prvom prilikom kad se vidimo, đubre jedno izdajničko! Plus ti sleduje višegodišnja robija kad-tad".

Ono što je međutim promaklo lideru Dveri je činjenica da je gotovo istu izjavu dao i njegov sadašnji koalicioni partner lider Levice Srbije i tadašnji šef pregovaračkog tima Srbije za KiM Borko Stefanović.

- Ovo je čupanje iz nezavisnosti Kosova. Nemamo mi nešto u ruci pa im ne damo. Nego mi pokušavamo da oduzmemo nekome iz čvrsto stisnutih šaka. To su potpuno dve različite situacije i treba biti realan. Koliko budemo uspešni u ovom projektu uspešnije ćemo zaštitit i Šumadiju i Toplicu - rekao je Stefanović.

Pogledajte izjavu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.