MARINIKA PONELA ZVONCE, VUKADINOVIĆ SE NAPREZAO, ORLIĆ PREKIDAO SAGOVORNIKE: Ko je kriv za HAOS u UPITNIKU?
U emisiji je bilo vrlo živo, Foto: Printscreen

rts pričaonica

MARINIKA PONELA ZVONCE, VUKADINOVIĆ SE NAPREZAO, ORLIĆ PREKIDAO SAGOVORNIKE: Ko je kriv za HAOS u UPITNIKU?

Emisija o kojoj priča cela Srbija

Objavljeno:

Kakve su šanse da se političke stranke dogovore oko uslova za izlazak na predstojeće izbore nakon prvog međustranačkog dijaloga u Skupštini Srbije o izbornim uslovima?

Hoće li deo opozicije ostati pri odluci da bojkotuje parlamentarne izbore na proleće 2020. godine? Šta je najvažnije promeniti kako bi se unapredio izborni proces?

Na ova i još neka druga pitanja pokrenuta u emisiji govorili su predstavnici vlasti i opozicije: Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke i zamenik šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije, Žarko Obradović, visoki funkcioner i narodni poslanik Socijalističke partije Srbije, Đorđe Vukadinović, zamenik predsednika Poslaničke grupe Nova Srbija - Pokret za spas Srbije i Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde i narodni poslanik Kluba samostalnih poslanika.

U emisiji je bilo vrlo živo, čuli su se disonantni tonovi, a Vukadinović se u jendom trenutku zapitao sledeće:

- Ako u javnosti izbije afera da je otac ministra unutrašnjih poslova učestvovao u trgovini oružjem želim da vidim prilog o tome na Javnom servisu - kazao je Vukadinović, a onda se u raspravu uključio i Orlić, a sve je prekunula Tepićeva tako što je počela da koristi zvonce usred studija što je iznerviralo voditeljku Oliveru Jovičević.

Tepićeva je konstatovala da izbora ne može da bude u klimi gde se politički protivnici prebijaju...

Zatim je opravdala napade na zamenika gradonačelnika Gorana Vesića prilikom promocije njegove knjige, rekavši kako su građani sa punim pravom besni na njega:

- Oni mogu da mu sa punim pravom viču "Vesiću, lopove" zato što je to tačno!

Tepićevu je prekinuo Orlić objašnjavaju zašto ona nije u pravu, našta mu je odgovorila: "Pustite me da govorim, ne budite Vesić!".

BONUS VIDEO:

Gužva na raskrsnici Omladinskih brigada i Bulevara heroja sa Košara (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.