MAKRON POKLANJA SRBIMA VAŽNE DOKUMENTE TAJNIH SLUŽBI! U njima PIŠU važne stvari za Srbiju i REŠIĆE mnoge MISTERIJE
Emanuel Makron, Foto: Beta/Milan Obradović

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

MAKRON POKLANJA SRBIMA VAŽNE DOKUMENTE TAJNIH SLUŽBI! U njima PIŠU važne stvari za Srbiju i REŠIĆE mnoge MISTERIJE

Sjajan potez predsednika Francuske

Objavljeno:

Jedna od najvećih misterija srpske istorije biće razrešena. Prema saznanjima Srpskog telegrafa iz dobro obaveštenih izvora, Francuska i njen predsednik Emanuel Makron pomoći će da se rasvetli ubistvo kralja Aleksandra u Marselju koje se dogodilo 9. oktobra 1934. godine.

Prema pouzdanim saznanjima Srpskog telegrafa naša zemlja je od Francuske zatražila da posle osam i po decenija otvori tajne arhive i dostavi nama i evropskoj javnosti na uvid sva dokumenta o likvidaciji srpskog kralja. Ta saznanja naš list je potvrdio i u diplomatskim krugovima, u kojima ne postoji ni trunka sumnje da će na zahtev Srbije biti pozitivno odgovoreno.

O atentatu u Marselju godinama se mnogo spekulisalo. Iznošene su očigledne laži, poluistine i neprovereni podaci. Jedan od onih koji se najviše bavio tom temom je bivši ministar inostranih poslova, pisac i predsednik SPO Vuk Drašković.

- Slutim, predosećam da ću biti ubijen. Musolini će biti naredbodavac, a ustaše moje ubice. Italija, Mađarska i Bugarska zaverile su se protiv mene. Ubiće me zbog Dalmacije i zbog Jugoslavije - preneo je Drašković ono što je kralj Aleksandar Karađorđević rekao vajaru Ivanu Meštroviću nekoliko meseci pre smrti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.