NASER ORIĆ JE BATINJAO ALBANCE SA SRPSKIM POLICAJCIMA! Šešelj progovorio još detalja IZ HAGA (VIDEO)
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

skandal

NASER ORIĆ JE BATINJAO ALBANCE SA SRPSKIM POLICAJCIMA! Šešelj progovorio još detalja IZ HAGA (VIDEO)

Loš izborni rezultat stranke Ramuša Haradinaja na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji nije iznenadio lidera Srpske radikalne stranke

Objavljeno:

Prof. dr Vojislav Šešelj je gostujući na TV Happy otkrio još jednu anegdotu iz pritvora, i to o odnosu Albanaca prema Naseru Oriću, koga, kako tvrdi, Albanci nisu mogli da smisle.

Lider radikala zna i razlog tome.

- Albanci nikako nisu voleli Nasera Orića, u Sheveningenu je sve to bilo na ivici sukoba. Naser je kao specijalac policijski bio na Kosovu, i to u odredu srpske policije. Isticao se tamo, znaš, kad tuče, Naser je bio spretan i jak. Isticao se u batinanju - kazao je Šešelj.

Loš izborni rezultat stranke Ramuša Haradinaja na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji nije iznenadio lidera Srpske radikalne stranke.

- Smatram da je ponašanje Ramuša Haradinaja dosadilo Albancima - rekao je Šešelj.

Predsednik SRS nije propustio da prokomentariše posetu turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, prenosi Srbija danas.

- Turska je promenila politiku i odnose sa Rusijom. Treba da uravnotežimo uvoz i izvoz ali Turska postaje sve otvorenija za našu robu i dobro je da se investicije pojavljuju i da se prave auto-putevi - istakao je dr Vojislav Šešelj.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.