ZNA SE KO LETI IZ VLADE! SNS SMENJUJE I SVOG NAJJAČEG MINISTRA! Ovo je SPISAK imena KOJI će morati da odu
Ana Brnabić i ministri u Vladi Srbije, Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

REKONSTRUKCIJA!

ZNA SE KO LETI IZ VLADE! SNS SMENJUJE I SVOG NAJJAČEG MINISTRA! Ovo je SPISAK imena KOJI će morati da odu

Ovo niko nije očekivao...

Objavljeno:

Ministri Nenad Popović, Zorana Mihajlović i Vladan Vukosavljević jesu članovi Vlade Srbije kojima se najviše drma fotelja i lako bi mogli i pre redovnih parlamentarnih izbora da bez nje ostanu, prenose mediji iz dobro obaveštenih izvora.

- Osim njih, verovatno će još dvoje pre izbora leteti iz Vade. Među ministrima koji će biti smenjeni su i oni ministri koji su više vremena provodili šlihtajući se strancima nego što su se trudili da postignu rezultate koji se od njih očekuju. Njima se, narodski rečeno, fotelja najviše ljulja - objašnjavaju naši sagovornici.

I dok je većina ministara mudro ćutala, Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, tokom obraćanja medijima poručivala je da bi bio red da ministri do izbora ostanu na svojim funkcijama.

- Izbori su vrlo blizu, sledeće godine, narod je taj koji političarima daje podršku da li određenu politiku hoće ili ne. Mislim da i Vlada i svi ministri treba do poslednjeg trenutka, do formiranja nove vlade, da daju sve od sebe u svom resoru i učine sve što mogu. Uvek je bilo i biće da tabloidi postavljaju i smenjuju ministre, i to nije neobično - kazala je juče ona.

Mihajlovićeva nije propustila da istakne i to da je važno da svaki dan ministri učine za zemlju najviše što mogu jer upravo je to zadatak svakog ministra i zato su na ta mesta i postavljeni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.