ŠORMAZ JE KAO POCEPAN ŠPORET NA DRVA I NALAZI SE NA OTPADU! Palma BRUTALNO počistio pod sa FUNKCIONEROM SNS
Dragan Marković Palma i Dragan Šormaz, Foto: Kurir, Tviter

RAT SE NASTAVLJA!

ŠORMAZ JE KAO POCEPAN ŠPORET NA DRVA I NALAZI SE NA OTPADU! Palma BRUTALNO počistio pod sa FUNKCIONEROM SNS

Lider Jedinstvene Srbije odgovorio je poslaniku SNS

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Poslanik i funkcioner Srpske napredne stranke Dragan Šormaz izazvao je pravi haos u vladajućoj koaliciji izjavom da "SPS treba da bude u opoziciji". Nisu mu ostali dužni ni socijalisti.

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Dragan Šormaz izjavio je da SNS ne treba da pravi koaliciju sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS) i da je vreme da ta stranka "krene da stiče iskustvo opozicionog rada", piše list Danas u izdanju za utorak.

Upitan šta bi poručio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kada bi ga pitao da li SNS treba da "vuče na svojim leđima stranke koje nikada ne bi same prešle cenzus",

Šormaz je naveo da prema PUPS-u ne može da se odredi, a da je predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin "lojalan partner i da treba da ostane u koaliciji".

"SDPS treba pustiti da traži drugi put, stranku gospodina Popovića takođe, a sa SPS-om ne treba praviti koaliciju. Vreme je da počnu da stiču iskustvo opozicionog rada", rekao je Šormaz u intervjuu za Danas.

foto: youtube/printsvreen/O2.tv

Na ove reči odgovorio je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma koji je u najdužoj koaliciji na srpskoj političkoj sceni po veku trajanja sa SPS.

- Dragan Šormaz je sebi dao za pravo da prokomentariše rad SPS i njenog predsednika Ivice Dačića? Dragan Šormaz je kao stari pocepani šporet kome je izgorela i rerna i furuna i nalazi se na otpadu. ko će da kupi taj šporet toliko pocepan? Toliko o njegovoj popularnosti i ono što je on uradio za Srbiju - kaže Marković za Espreso i dodaje:

foto: Nemanja Nikolić

- Šormaz je sa mnom bio u kampanji kada su bili vanredni lokalni izbori. Ja sam bio tada u koaliciji sa DSS i bio sam zamoljen da vodim njima tu kampanju. Šormaz je tada živeo u Smederevu i sa mnom je išao da obilazi sela. Šta se onda desilo? Odemo na pijacu, a seljaci jure da ga biju. On se sve krio u kampanji. Ja onda uđem na pijac i sa narodom, a on se krije u kafani. Kakav bre Dragan Šormaz da priča o Dačiću koga zna ceo svet? On je najbolji tandem sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. To je najbolji politički tandem koji je Srbija imala. Oni imaju savršen rezultat, pogledajte samo koliko je zemalja povuklo priznanje nezavisnosti Kosova.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.