OD FUNKCIJA ZARAĐUJE PREKO 25 MILIONA! On je najbogatiji POLITIČAR U SRBIJI, ima auta, kamione, čamce, šume i njive
Dušan Bajatović, Foto: Nebojša Mandić

IMA SE, MOŽE SE

OD FUNKCIJA ZARAĐUJE PREKO 25 MILIONA! On je najbogatiji POLITIČAR U SRBIJI, ima auta, kamione, čamce, šume i njive

Dušan Bajatović je po primanjima sigurno najbogatiji srpski političar

Objavljeno:

Lider vojvođanskih socijalista i prvi čovek Srbijagasa Dušan Bajatović po svom imetku sigurno je jedan od najbogatijih političara u Srbiji.

Prema zvaničnim podacima od 17.09.2019. godine, prijavljenim kod Agencije za borbu protiv korupcije Bajatović prima čak, verovali ili ne 7 plata.

Nije tajna da Bajatović gro svoje zarade daje u humanitarne svrhe, ali opet njegova mesečna zarada, tačnije cifra koja ukupno što mesečno, što jednokratno leže na njegov račun je astronomska.

Ona iznosi neverovatnih 25.135.309 dinara!

Ovo je ostvario kao generalni Direktor JP Srbijagas Novi Sad, narodni poslanik, član nadzornog odbora A.D. Jugorosgas, Predsednik nadzornog odbora Podzemno skladište gasa Banatski Dvor, predsednik nadzornog odbora Podzemno skladište gasa Banatski Dvor, predsednik nadzornog odbora Podzemno skladište gasa Banatski Dvor, ministarstvo finansija - Uprava za trezor.

1 / 3 Foto: Prentscren

Ono što je posebno zanimljivo, jeste njegova imovina i nepokretnosti koje je prijavio, a to su stanovi, kuće, njive, vikendice, voćnjaci, vinogradi , šume, pašnjaci, zemljišta...

Ono što je zanimljivo da je naveo kako je sve to stekao kupovinom.

Kada su u pitanju prevozna sredstva Bajatović je prijavio da poseduje dva automobila marke audi (2017) i WW Tuareg (2006), kao i automobilsku prikolicu, kamion, traktor i čamac bez kabine.

Na ovoj imovini Bajatoviću bi pozavideli i neki od najbogatijih ljudi na svetu, a šta tačno poseduje, bar je to prijavio pročitajte OVDE.

Bilo kako bilo Dušan Bajatović je sa svojim primanjima sigurno najbogatiji srpski političar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.