SIMO SPASIĆ U ODELU, S MEGAFONOM UŠAO U VLADU I POSTAO SAVETNIK MINISTRA! Da li je ovo tačno ili je BUDALAŠTINA?
Simo Spasić na delu, Foto: Espreso.co.rs

PROVERILI SMO

SIMO SPASIĆ U ODELU, S MEGAFONOM UŠAO U VLADU I POSTAO SAVETNIK MINISTRA! Da li je ovo tačno ili je BUDALAŠTINA?

Sve je sada jasno

Objavljeno:

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija da je predsednik i jedan od osnivača Udruženja kidnapovanih i ubijenih na KiM Simo Spasić budući savetnik ministra Zorana Đorđevića!

Brže od groma ova vest da će Simo Spasić postati savetnik za brigu o porodici u Ministarstvu za rad, zapošljavanje i boračka pitanja proširila se društvenim mrežama, a među prvima koji je ovo podelio je bivši visoki funkcioner Demokratske stranke Srđan Milivojević.

"Samo u naprednoj Srbiji. Čovek kojj je osuđen za silovanje, koji je svoju suprugu ošišao noźem, postavljen je da vodi sektor za brigu o porodici. Źiveće na ovom prostoru neki bolji, pametniji narod", napisao je na svom Tviter profilu Milivojević.

Na ovu vest odmah su se javili i ostali korisnici ove društvene mreže, a komentari su bili:

"I Simo Spasić našao uhljebljenje na državnim jaslama... Znači, pretočiš ličnu tragediju u stranački interes...usput vršiš nasilje u porodici,koje ti je podmetnuto...i postaneš ćeloglavi savjetnik u ministarstvu rada...u odjelu za brigu o porodici! Bravo Srbijo medj' šljivama!"

Kao i ovaj:

Ovu vest Espreso.co.rs proverio je u kabinetu ministra Zorana Đorđevića i samom Ministarstvu odakle su nam jasno rekli da se radi o lažnoj vesti.

"Simo Spasić nije savetnik Zorana Đorđevića niti je budući savetnik", rečeno nam je jasno i glasno u Ministarstvu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.