VUČIĆA SVI TOLIKO MRZE DA SVE RAZLIKE OSTAVLJAJU PO STRANI! Vulin o izborima u Hrvatskoj
Aleksandar Vulin, Foto: Printscreen/Youtube

PUNI MRŽNJE

VUČIĆA SVI TOLIKO MRZE DA SVE RAZLIKE OSTAVLJAJU PO STRANI! Vulin o izborima u Hrvatskoj

On je dodao i da oni zato pate

Objavljeno:

Predsednik Pokreta socijalista i srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić glavna tema izbora u Hrvatskoj, jer hrvatski političari, u svojoj mržnji, "nepogrešivo osećaju ko su Srbi koji mogu da ojačaju Srbiju".

Kako prenose beogradski mediji, u sinoćnjoj izjavi za javnost, Vulin je ocenio da bivši premijer i kandidat za predsednika Zoran Milanović, premijer Andrej Plenković i aktuelna predsednica i kandidatkinja za drugi mandat Kolinda Grabar Kitarović "toliko mrze Vučića da sve razlike ostave po strani i zajedno ga napadnu samo kada misle da mogu da povrede njega ili Srbiju".

On je dodao i da oni zato pate za, kako je rekao, "dobrim starim vremenima kada je Srbiju vodio (Boris) Tadić".

"Tada je Srbija ćutala o povratku ustaštva, dopuštala je da se gaze imovinska prava proteranih Srba, prihvatala krivicu za građanski rat u Hrvatskoj. Hrvatski politicari nepogrešivo osećaju ko su Srbi koji mogu da ojačaju Srbiju, zato ih napadaju besomučno i histerično, baš kao što s radošću prepoznaju Srbe koji Srbiju umanjuju i ruše", rekao je Vulin.

"Vučić je glavna tema hrvatskih izbora, kandidati za predsednika Hrvatske govore šta su s njim pričali, šta misle o njemu, šta bi mu zabranili, a kada počnu da govore ono što su želeli da mu urade, a nisu smeli, obavezno udare šakom o sto. Takmiče se u Hrvatskoj ko više mrzi, ko više udara, ko je više udaren", zaključio je Vulin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.