Gospode pomiluj: Građani poklonili Vučiću sliku na kojoj je on sa Svetom Petkom!? (FOTO)

Urnebesni poklon

Gospode pomiluj: Građani poklonili Vučiću sliku na kojoj je on sa Svetom Petkom!? (FOTO)

Na otvaranju fabrike u Vladičinom Hanu, nepoznati autor je spremio poseban poklon za premijera
Objavljeno: 18:35h

Uz državne subvencije od skoro 5 miliona evra, u dve fabrike koje su otvorene danas u Vladičinom Hanu je zaposleno 400 ljudi. Zahvalni građani za premijera pripremili i umetničko delo - sliku na kojoj su prikazani most, Aleksandar Vučić, Sveta Petka i fabričke hale, kako prenose Južne vesti. Naprednjaci puni fora pred izbore: SNS deli bonove za gorivo u zamenu za glas! (FOTO) U pogonima turske kompanije „Teklas automotiv“ 400 radnika će proizvoditi delove za auto-industriju, dok će u makedonskom „Smeltingu“ njih 13 raditi na izradi opreme za distribuciju struje.

Južne vesti
Obe fabrike su otvorene danas, na svečanosti kojoj je prisustvovao i premijer Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je rekao da će otvaranje novih radnih mesta "biti spas ne samo za Vladičin Han i za susednu Surdulicu, već i za Pčinjski okrug i celu Srbiju".
Južne vesti
Investitorima i predstavnicima iz vlade su organizatori uručili zahvalnice. Ipak, slika zasada nepoznatog autora, na kojoj su prikazani most koji je simbol ove opštine, premijer Vučić, Sveta Petka i fabričke hale "Teklas automotiv", ostala je na improvizovanoj bini - još u celofanu. (Espreso.co.rs / Izvor i foto: južnevesti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.