NVO optužuje predsednika: Nikolić dao orden optuženom za genocid!

sud je šokiran

NVO optužuje predsednika: Nikolić dao orden optuženom za genocid!

Koalicija za Međunarodni krivični sud pre dva dana poslala je pismo predsedniku Srbije povodom ordena kojim je odlikovao sudanskog predsednika inače optuženog za genocid u Darfuru
Objavljeno: 18:13h
Koalicija za Međunarodni krivični sud navodi da je šokirana činjenicom da je predsednik Tomislav Nikolić odlikovao sudanskog predsednika optuženog za genocid. Toma Nikolić nema fakultet! Pogledajte kako ga je odao visoki član SNS i to javno! (VIDEO)
poslala je pismo predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću povodom ordena kojim je 15. feburara 2016. godine, na Dan državnosti Srbije, odlikovao sudanskog predsednika inače optuženog za genocid u Darfuru. predsednik je uručio ukaze o odlikovanju za 66 ličnosti i institucija.
Ništa novo: I Nikolićev savetnik ima problematičnu diplomu! (FOTO)
On je, kako piše na predsednikom sajtu, odlikovan Ordenom Republike Srbije na lenti za zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između Republike Srbije i Republike Sudan. Predsedniku Omaru al-Baširu, odbeglom optuženiku Međunarodnog krivičnog suda (MKS), koji je povodom proslave Dana državnosti Republike Srbije odlikovan Ordenom Republike Srbije.
Blic.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.