ANA BRNABIĆ UNIŠTILA PAJTIĆA: Premijerka odgovorila na uvredu, i to BRUTALNO!
Ana Brnabić je bila brutalna prema Bojanu Pajtiću, Foto: Stefan Jokić/Pink

ZAPUŠILA MU USTA

ANA BRNABIĆ UNIŠTILA PAJTIĆA: Premijerka odgovorila na uvredu, i to BRUTALNO!

Licemerje i neiskrenost, pre svega prema sebi samom, napisala je Ana Brnabić

Objavljeno: 07:37h

Premijerka Vlade Srbije Ana Brnabić prilično je brutalno na tviteru odgovorila na uvrede koje joj je uputio bivši predsednik DS Bojan Pajtić.

Podsetimo, Pajtić je na svom Tviter nalogu uvredio premijerku Srbiju Ane Brnabić, napisavši kako premijerka "ima iskustva sa poslovima iz Amerike, a onda je počeo da je vređa i na ličnoj osnovi".

On je aludirao kako je partnerka Ane Brnabić dobila dete veštačkom oplodnjom, a mnogi su ga javno osudili upravo zbog te izjave komentarišući kako to predstavlja čist seksizam, i to izrečen javno.

Poznato je, da je partnerka predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić, Milica Đurđić rodila dečaka Igora nakon što se podvrgla veštačkoj oplodnji. Ana Brnabić (43) i njena nekoliko godina mlađa partnerka, doktorka Milica Đurđić, u vezi su godinama.

Sinoć se oglasila i Ana Brnabić, i napisala sledeće:

- Ovo je tweet jednog profesora, uz to ex-predsednika DS. Za tu stranku Dragan Đilas je nagovestio sumrak, a Pajtić je ugasio svetlo. Licemerje i neiskrenost (pre svega prema sebi samom)... Ako još uvek nije u Savezu za Srbiju, treba da se priključi. To su te vrednosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.