ALBANCI OSTVARUJU SVOJ SAN! STVARA SE VELIKA ALBANIJA PRED OČIMA ZAPADA I SVI ĆUTE! Ovo NIKAKO nisu smeli da urade
Velika Albanija, ilustracija, Foto: Privatna arhiva, Wikipedia

OPASAN PLAN!

ALBANCI OSTVARUJU SVOJ SAN! STVARA SE VELIKA ALBANIJA PRED OČIMA ZAPADA I SVI ĆUTE! Ovo NIKAKO nisu smeli da urade

Ovo nikako ne sme da se dešava...

Objavljeno:

Polako ali sigurno i to pred našim, ali i pred očima sveta stvara se Velika Albanija i niko ništa da preduzme!

Bio je to albanski san još od Prizrenske lige, koji korak po korak postaje java. Nakon proglašavanja tzv Republike Kosovo, dolaska na vlast u Severnoj Makedoniji, ukidanja granica između lažne države Kosovo i Albanije, krenulo se na Crnu Goru i za sada obeležavanje teritorije.

Nije tajna da se zvanična vlast u Podgorici održava na vlasti uz podršku Albanaca i da mogu da rade šta im se prohte u Crnoj gori, a za razliku od Srba.

Da se polako sklapaju kockice u mozaiku Velike Albanije najbolje govori zahtev vlasti Albanskog foruma (koalicija vodećih albanskih nacionalnih stranaka u Crnoj Gori) Podgorici.

foto: ecpc1.tumblr.com

Oni će kako su najavili preispitati učešće u Vladi ako ne ispune njihove zahteve (slobodno isticanje zastave Albanije na zgradama institucija), dok sama vlast u Podgorici nikada ne bi trebalo da zaboravi kome uistinu duguje nezavisnost i članstvo u NATO-u, upozorio je Albanski forum.

Saopštenje je uputio ministru kulture Crne Gore Aleksandru Bogdanoviću, nakon što je najavio da će podnijeti krivičnu prijavu protiv organizatora manifestacije u Tuzima, na kojoj je jedan od glavnih gostiju bio kosovski političar Aljbin Kurti, koji se otvoreno zalaže za „veliku Albaniju“.

Albanski forum je zapravo opomenuo državni vrh Crne Gore da mu slučajno ne padne na pamet da se poigrava sa albanskim elementom, koji je dao ključni doprinos projektu samostalne Crne Gore, te da će se „zastava Albanaca“ neizostavno i dalje „vijoriti“ na kulturnim manifestacijama u zemlji.

„Trebalo bi da znate da su organizatori tradicionalnog skupa građani Malesije i naša dijaspora, koja je zajedno sa sugrađanima albanske nacionalne zajednice u Crnoj Gori, kao autohton narod, dala punu podršku obnovi crnogorske nezavisnosti 2006. godine i svim evroatlantskim integracionim procesima Crne Gore, i u tim procesima ta zastava nije smetala“, oštro su saopštili iz Albanskog foruma.

Jasno je dakle, da je Crna Gora sledeća na udaru i nova kockica u mozaiku koji se zove Velika Albanija i koji je vekovni san Albanaca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.