VUČIĆ O IZBORIMA I OPOZICIJI: Narod ne mogu prevariti! Oni dolaze u Skupštinu po plate koje nisu zaradili!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Beta/Milan Obradović

objasnio

VUČIĆ O IZBORIMA I OPOZICIJI: Narod ne mogu prevariti! Oni dolaze u Skupštinu po plate koje nisu zaradili!

Vučić je kazao da je ostalo još mnogo posla do izbora, da će biti još mnogo muka oko Kosova

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da do izbora ima još mnogo posla, a za izjave da je neodgovoran što je ponudio da opozicija uredi biračke spiskove kako hoće, služe na čast onima koji su ih dali.

Upitan da prokomentariše izjavu direktora Fondacije za otvoreno društvo Milana Antonijevića da je neodgovorna poruka "evo vam spiskovi, pišite, dopisujte imena, šta god hoćete i koliko hoćete", kazao da to više govori o njemu i njegovim gazdama.

- Neka radi svoj posao. Neodgovoran sam što sam rekao opoziciji da urede biračke spiskove kako hoće i da im to ništa neće pomoći. Što se mene tiče neka rade šta god hoće, narod prevariti ne mogu - poručio je on.

Vučić je kazao da je ostalo još mnogo posla do izbora, da će biti još mnogo muka oko Kosova.

- Ja moram da radim, a oni imaju posla samo sa neradom. Dolaze u Skupštinu po plate, koje nisu zaradili - istakao je on.

Vučić je istakao da je narod vrhovni sudija i da on odlučuje na izborima.

"Da li je Bregović slagao kada je rekao da se u Srbiji gradi"?

Goran Bregović
Goran Bregović foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučic na pitanje da prokomentariše to što su nedavnu izjavu muzičara Gorana Bregovića, koji je u jednoj emisiji pohvalio rad srpskog predsednika, pojedinci iz opozicije kritikovali, je odgovorio pitanjem- da li je Bregović nešto slagao kada je rekao da u Srbiji vidi nove puteve i fabrike.

- Bregovića ne poznajem, on je to rekao kao nezavistan uspešan umetnik. To ne mogu da mu oduzmu. Kako će (Dragan) Ðilas, (Boško) Obradović, (Vuk) Jeremić da oduzmu nešto Goranu Bregoviću koji kaže ''vidim nove autoputeve, fabrike u Srbiji''. Je l nesto slagao? Je l nešto nije istina od toga - upitao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara na putu od Obrenovca do Uba.

Bregović je nedavno u interviju za Al-Džazira Balkans rekao da iako ne poznaje političare, pa tako ni srpskog predsednika, može da pohvali njegov rad kao "koristan za Srbiju".

Bregović je rekao da kada putujete Srbijom možete da vidite nove fabrike, puteve ili asfaltirane ili sagrađene, Beograd koji se gradi...

"Erdogan dolazi u Srbiju, možemo mnogo zajedno da uradimo"

Predsednik Aleksandar Vučić potvrdio je danas da će turski predsednik Redžep Tajip Erdogan doći u posetu Srbiji i da će zajedno prisustvovati početku radova na izgradnji auto-puta Beograd–Sarajevo.

Redžep Tajp Erdogan
Redžep Tajp Erdogan foto: AP

Vučić je u razgovoru sa novinarima tokom vožnje novim autoputem "Miloš Veliki", rekao da će to biti dobra, prijateljska poseta i da je Erdogan iskren prijatelj.

- Hvala mu što dolazi u Srbiju i srećni smo kad možemo da ga ugostimo. Verujem da mnogo toga zajedno u budućnosti možemo da uradimo - rekao je Vučić i izrazio zahvalnost turskim investitorima u Srbiji i nadu da će ih biti još više.

Na pitanje da li je tačno da će on i Erdogan prisustvovati zajedno početku radova na auto-putu Beograd - Sarajevo, Vučić je odgovorio:

- Bilo bi logično. Doći će, biće u redu to.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.