SERGEJ TRIFUNOVIĆ USLIKAN NA BRODU S OSOBOM OSUĐENOM ZA UBISTVO DEVOJKE? Oglasio se i lider PSG, evo šta kaže
Sergej Trifunović, Foto: Filip Plavčić, Alo.rs

GLISER VREDAN 36.000 EVRA

SERGEJ TRIFUNOVIĆ USLIKAN NA BRODU S OSOBOM OSUĐENOM ZA UBISTVO DEVOJKE? Oglasio se i lider PSG, evo šta kaže

Nezgodacija...

Objavljeno:

Lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića rečna policija je zaustavila u nedelju uveče oko 20.50 časova u ozbiljnom saobraćajnom prekršaju na reci Savi u Beogradu.

On je, kako prenosi beogradska štampa, na svom gliseru "sirej 220" (novi takav vredan je najmanje 36.000 evra - prim.aut.), uhvaćen kako vozi brzo u gradskoj zoni reke, čime je ugrožavao ostala plovila.

Trifunović, ispostavlja se, nije imao dozvolu za upravljanje gliserom, a kad je policija zaustavila kod sebe je imao samo ličnu kartu.

foto: Filip Plavčić, Alo.rs

S njim su na gliseru bili dve neimenovane devojke i Igor Radenović, koji je osuđen 2004. godine zbog toga što je pištoljem ubio Isidoru I. koja je tada imala samo 19 godina.

Radenović je 2006. osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 12 godina i šest meseci. Presudu je, prema tadašnjem pisanju medija, izreklo veće sudije Rastka Popovića u Okružnom sudu u Beogradu.

- Kad je Trifunovića zaustavila policija, on je samo pokazao papir da je suvlasnik glisera zajedno s izvesnim Vojislavom M. Kod sebe nije imao dozvolu, niti sertifikat da je osposobljen za plovidbu. Napisana mu je prijava prekršajnom sudiji u skladu sa zakonom - preneo je izvor.

U međuvremenu, na društvenim mrežama oglasio se i sam Trifunović.

foto: dubrovackidnevnik.rtl.hr/Nikša Klečak

Bonus video:

Sergej Trifunović: Nebojša Krstić nije čovek, on je mačji izmet

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.