VUČIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU BORISA TADIĆA: Šta će na ovo da kaže BIVŠI predsednik?
Aleksandar Vučić otkrio je čime se bavio Boris Tadić, Foto: Beta/Miloš Miškov

BEZ DLAKE NA JEZIKU

VUČIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU BORISA TADIĆA: Šta će na ovo da kaže BIVŠI predsednik?

Očigledno je, dodao je Vučić, da je Tadić o tome odlučivao

Objavljeno: 11:40h

Boris Tadić se sastajao sa stranim obaveštajcima, angažovanim na različitim pozicijama u ambasadama, mnogo više nego ja, a u Predsedništvu je imao deo privatnog prislušnog centra, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić.

Na pitanje novinara da prokomentariše izjavu Borisa Tadića da se, dok je bio opozicija, sastajao sa obaveštajcima, Vučić kaže da je to neistina.

"Tadić, naravno, govori neistine. Ja sam se sastajao sa ljudima koji su prvi sekretari. Nisam bio predsednik stranke i to je bio moj nivo - pri sekretari ili zamenici ambasadora. Tajne službe ponekad mogu da tumače da su oni pripadnici obaveštajnih službi. A nije Tadić taj koji to odlučuje", rekao je on novinarima u Beogradu.

Očigledno je, dodao je Vučić, da je Tadić o tome odlučivao.

"Treba da se stidi svojih reči, jer se sa njima sastajao mnogo više nego ja, i još je sve to pratio iz privatnog prislušnog centra, koji je imao delom u zgradi Predsedništva, pa je potom iseljen na splav koji je vodio Tadićev rođak", naveo je Vučić.

Kako kaže, Tadićev "uplašeni izraz lica" pokazuje da strahuje da neko ne otkrije šta je sve radio.

"Videli ste njegov uplašeni izraz lica, uplašen iz nekih drugih razloga. Pitajte njega za razloge... Zato što brine da će neko da otkrije šta je sve radio po tom pitanju ", rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.