VUČIĆA PRISLUŠKUJU OD 1995. GODINE NA PERFIDAN NAČIN! Nebojša Stefanović OTKRIO kako je PRAĆEN predsednik Srbije
Nebojša Stefanović, Foto: Prentscren

POJAČANJE POLICIJE

VUČIĆA PRISLUŠKUJU OD 1995. GODINE NA PERFIDAN NAČIN! Nebojša Stefanović OTKRIO kako je PRAĆEN predsednik Srbije

Važan dan za srpsku policiju, stigli su novi helikopteri H-145 M...

Objavljeno: 10:01h

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prisustvuje isporuci trećeg helikoptera H-145 M Helikopterskoj jedinci u utorak na Aerodromu "Nikola Tesla".

9.42 - Juče je održana sednica direktora policije o bezbednosti u saobraćaju. Svake godine jul i avgust nam budu teški, naši apeli da se obrati pažnja u saobraćaju, očigledno vozači ih nisu dovoljno ozbilno shvatili. Policija će pojačati još represivne mere, pojačaćemo kontrole.

9.31 - Odmah smo se trudili da podaci koji postoje u Ministarstvu sa kamera koje su postavljene u gradu budu zaštićeni, imamo sopstvene servere u zgradi Ministarstva koji su fizički obezbeđeni i kojima se pristupa samo uz određenu šifru. Ne može da se pristupi bez da se zna tačno vreme i koja osoba je pristupila podacima. Naši stručnjaci traže najsavremenija rešenja, implementiraju i otkad sam ministar nikad nismo imali proboj naših podataka i baza. U ovom trenutku postavljeno je oko 180 kamera na različitim lokacijama, uglavnom su zamenjene one postavljene još 2012. godine. Radićemo tako da do 2020. imamo oko 2.000 kamera u čitavom Beogradu, sve saobrćajnice, zelene površine i izlazak i ulazak u Beograd. Snimanje na javnom mestu je dozvoljeno, građani nemaju čega da se plaše. Šta mi to radimo na ulici pa da se plašimo što nas neko snima dok hodamo? Pristup podacima je dozvoljen samo malom broju građana i to uz šifru.

9.30 - Imamo određeni napredak u vezi sa praćenjem žene Predraga Malog, ne bih govorio dok se to ne završi, uskoro ćemo imati sve podatke, neće ostati nijedna nerazjašnjena stvar vezana za to.

9.26 - Isto su prisluškivali Tomislava Nikolića, od 1995. do 1998, zatim od 2007. do 2012. i 12 lica koji su bili sa njim u komunikaciji. Sud za svaku meru elektronskog nadzora komunikacije mora da donese posebnu naredbu i nalog. Prisluškivali su ga kao veliki problem za vlast. Jasna je bila namera.

9.21 - Ta informacija o prisluškivanju nije nešto što je posebna tajna i što nije bilo poznato ranije. Prisluškivan je Aleksandar Vučić od 1995. do 2000. godine bez bio kakve naredbe suda, od 2000. i 2003. a posebno od 2007. do 2012. na perfidan način. Ta lica su Goran Vesić i Vladimir Đukanović, označeni su kao ekstremisti i prisluškivani. Ni protiv jednog od ovih lica nije podignuta optužnica.

foto: Prentscren

9.15 - Nastavljamo sa unapređenjem Minsitarstva unutrašnjih poslova, treći helikopter je sleteo u Srbiju.

Prva dva koja su već stigla su stavljena u funkciju, policijaci su zadovoljni. Nastavljamo sa uvežbavanjem. Treći helikopter biće za desetak dana u operativnoj funkciji. Biće namenjen specijalnoj jedinici, Erbasov helikopter je multifunkcionalan. Imaćemo bolji nadzor naše granice, i podršku za policijske jedinice na terenu. To su zaista sjajni helikopteri i veliko pojačanje da se spase nečiji žiovt, veoma je značajno da to budu najbolji helikopteri na svetu. Četvrti helikopter stići će već u aprilu.

1 / 5 Foto: TANJUG/ FILIP KRAINCANIC

9.08 - Ministar Nebojša Stefanović stigao je na aerodrom "Nikola Tesla" gde se nalazi helikopter H-145M koji će pripasti Policiji Srbije.

1 / 5 Foto: TANJUG/ FILIP KRAINCANIC

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.