JE*O TE MILOŠEVIĆ! PLJUŠTE UVREDE U RATU SOCIJALISTA I NAPREDNJAKA U SKUPŠTINI! U klinč su ušli Snežana i Šormaz
Šormaz je vređao Paunovićevu..., Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

NASTAO JE HAOS

JE*O TE MILOŠEVIĆ! PLJUŠTE UVREDE U RATU SOCIJALISTA I NAPREDNJAKA U SKUPŠTINI! U klinč su ušli Snežana i Šormaz

Baš se zakuvalo...

Objavljeno:
Darko Zlojutro

U Skupštini Srbije tokom sednice na kojoj su ministri u Vladi Srbije odgovarali na pitanja narodnih poslanika došlo je do varnica između poslanika naprednjaka i poslanice socijalista, a pale su i uvrede.

Naime poslanik sa liste SNS Dragan Šormaz u svom obraćanju pred Skupštinom Srbije osudo je pretnje porodici predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je potom rekao da je uvek bio na pravoj strani i da je podržavao Vlade Aleksandra Vučića i Vojislava Koštunice, te da nije bio na strani Slobodana Miloševića, Borisa tadića i Zorana Đinđića.

Kako saznaje Espreso nakon ovih reči nastao je žamor u sali parlamenta, a poslanica socijalista Snežana Paunović prokomentarisala je Šormazu: "samo si često menjao strane".

Šormaz je u trenutku zastao u svom obraćanju, ali ga je nastavio i još jednom osudio napad na porodicu predsednika Srbije. Međutim kada je završio sa govorom okrenuo se ka Paunovićevoj i dobacio joj:

"Je*ao te Milošević!"

Poslanica SPS Snežana Paunović se nedugo zatim obratila u Skupštini gde je takođe osudila gnusne napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, ali istakla da nije očekivala da dobije uvrede od kolege Šormaza.

foto: Zorana Jevtić

Niko od poslanika SNS nije do objavljivanja ovog teksta osudio ove reči Dragana Šormaza.

Poslanik SNS Dragan Šormaz kaže da nije opsovao Snežanu Paunović.

- Oni (socijalisti) su mi dobacivali non stop. Nisu mi dali da govorim. Smetalo im je to što sam rekao da sam bio protivnik Slobodana Miloševića. On je najveći uništitelj zemlje i baš me briga što ih je to pogodilo. Oni su ti koji treba da se očiste od svoje prošlosti. To ću reći uvek i svuda. Ne znam samo kako bi da vode spoljnu politiku Srbije i državu sa tim stavom - kaže Šormaz za Espreso.co.rs.

- Sve što sam rekao imate u stenogramu, a rekao sam između ostalog da se ovako gnusne pretnje koje je dobio Vučić i njegova porodica nisu dešavale i u najgore vreme Slobodana Miloševića. možda ih je i to pogodilo - kaže on.

foto: Fejsbuk

Pozvali smo Snežanu Paunović da je pitamo šta se tačno desilo u sali i da li je tačno da ju je Šormaz vređao, za Espreso.co.rs kaže:

- Nažalost, tačno je. Dragan Šormaz je uvredom koju je upitio meni, pokazao svoje lice ili bar jedno od njih. Reagovala sam u toku zasedanja, ne zato da bih odgovorila, jer ne zaslužuje odgovor, već da bih povukla granicu između vaspitanja i nevaspitanja. Jer u danu kada smo svi kao narodni poslanici postigli konsenzus oko nečega što ne sme da se događa u Srbiji, ja dobijam uvredu od kolege Šormaza koja je na sličnom nivou. Dakle, ovo je uvreda ne samo za mene već za sve poslanike.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.