Kladite se s nama na izbore: Vučić neće preko 49%, Dačić najviše 10%, Radulović prelazi cenzus!

espreso kladionica

Kladite se s nama na izbore: Vučić neće preko 49%, Dačić najviše 10%, Radulović prelazi cenzus!

Kako se izbori u Srbiji približavaju, tako su i kladioničarske kvote počele da se menjaju. Učinilo nam se da bismo mogli da okušamo sreću i "stavimo neku kintu" na konačne rezultate
Objavljeno:

Neki lepo žive od politike i zarađuju dobro. Možemo li i mi bar jednom da se ovajdimo od naših stranaka i političara? Smete li da se kladite protiv Vučića? Ni kladionice ne veruju u naprednjake, pali ispod 50% (FOTO) Ima šanse! Klađenjem na izbore!

Otkako su izbori raspisani, kladionice u Srbiji su uvele i mogućnost da prognozirate koji će biti ishod glasanja 24. aprila. Kako se taj datum bliži, tako je i ponuda igara sve raznovrsnija. Jadna kvota na Vučića: Kladionice tvrde da će SNS pobediti, ali od nas zavisi, zar ne? Trenutna procena kladionice je da će SNS na izborima imati 49%. Pre nekoliko nedelja procenjivali su da će imati apsolutnu većinu, pa bi se reklo da su naprednjačka kola krenula "nizbrdo". Iako je kvota mršava, čini se da je izvesnije tipovati da će Vučićeva ekipa imati manje od navedenih 49%.
Espreso.co.rs
Oslobađanje Vojislava Šešelja u haškom procesu dalo je vetar u leđa SRS. Ni bi bilo čudno da radikali do izbora poprave svoj rajting. Zato smo igrali da će u duelu SNS-SRS razlika procentima biti manja od 41,4%.
Espreso.co.rs
Kladionice, poput agencija za istraživanje javnog mnjenja, procenjuju da će DS imati 6,2%. Rizikujemo i stavljamo pare da će "žuti", ipak, osvojiti više.
Espreso.co.rs
Oko SPS-a smo se mnogo lomili. Deo redakcije smatra da Dačić i Palma ne mogu da dostignu dvocifren procenat, deo misli da je procena kladionice od 11% skoro, pa realna.
Kompromis je postignut - cenimo da će osvojiti oko 10%, pa stavljamo pare da će SPS osvojiti manje od Meridijanove procene.
Espreso.co.rs
U odnosu na procene od pre nekoliko nedelja kladionice sada daju veće šanse Pokretu Dosta je bilo. Pošto je i kvota bolja nego na ostale igre, kladili smo se da će Radulović preskočiti cenzus.
Espreso.co.rs
Da li ćemo se obogatiti, saznaćemo za tri nedelje. Političari, stranke, sad je sve na vama! (Z. N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.