MONSTRUOZNI SKANDAL NA HRVATSKOJ TV: Srbi hteli trećinu Hrvata da POBIJU, trećinu da ISTERAJU, trećinu da POROBE!
Tito i Stepinac, kako ih je video HRT, Foto: HRT/Printscreen

NEVEROVATNO I ŽALOSNO

MONSTRUOZNI SKANDAL NA HRVATSKOJ TV: Srbi hteli trećinu Hrvata da POBIJU, trećinu da ISTERAJU, trećinu da POROBE!

Propaganda koje bi se postideo i Gebels

Objavljeno:

Živimo u vremenu u kojem je revizija istorije sveprisutna, u svim državama bivše SFRJ, ali ono što se desilo u tzv. "dokumentarno-igranoj" seriji "Tito", scenariste i reditelja Antuna Vrdoljaka, emitovanoj na Hrvatskoj radio televiziji (HRT) prevazilazi po užasno sve što je ikad revidirano na ovim prostorima.

Naime, u seriji, koja se navodno bavi životom Josipa Broza Tita, a izgleda da je puki pokušaj da istorija "prilagodi" novoj hrvatskoj desničarskoj ideologiji, prikazan je navodni dijalog Tita i kardinala Alojzija Stepinca (ovaj susret se zaista desio), u kojem Tito "otkriva tajne" ovom popu.

Uprkos tome što je nepobitna istorijska činjenica da je nad Srbima (i Jevrejima i Romima) u NDH izvršen genocid za vreme Drugog svetskog rata, i to po "receptu" ustaše Mileta Budaka da "trećinu Srba treba pobiti, trećinu iseliti a trećinu pokrstiti", u novoj seriji HRT tvrdi se da je ovo SRPSKI RECEPT ZA UNIŠTENJE HRVATA!

Ovu neverovatnu tvrdnju saopštava, naime, Tito, i to ni manje ni više nego Stepincu, govoreći mu da je to Hrvatima spremao Draža Mihailović.

Evo dijaloga:

- Treba zadovoljiti pravdu za ove najteže slučajeve - priča Tito Stepincu (o ustaškim zločinima).

Stepinac (prikazan u seriji kao oličenje moralnosti, što, naravno, ne može biti dalje od istine) zatim poručuje Titu da "gleda da što više oprašta, jer inače neće biti kraja odmazdi".

- Zločinci moraju biti kažnjeni, i srpski, ali bogami i ovi naši hrvatski - kaže zatim Tito.

I onda kreće epizoda sa Dražom:

- Ispričaću vam nešto što malo tko zna. Za vreme rata, ja sam ovako došao preobučen u ruskog pukovnika u štab Draže Mihailovića. I on je zaista mislio da razgovara sa ruskim oficirom. Otkrio mi je plan koji je smislio za Hrvate (u ovom trenutku počinje dramatična muzika, a Stepinac ne veruje šta sluša): jednu trećinu pobiti, jednu trećinu isterati iz domovine, a jednu trećinu porobiti. Ja sam ovako slušao, tobože odobravao, a na izlasku kažem sam sebi "e bogami Draža, nećeš!"

Pogledajte ovaj monstruozni insert, u kojem se zločinačka ideologija koja je života koštala stotine hiljada Srba pripisuje žrtvama ovog genocida:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.