NIKO NE ZNA KOJI FAKULTET JE ZAVRŠILA BRANKA SATURN! Pokucali smo na vrata DJB, dobili smo ŠOK odgovor
Branka Stamenković, stranka "Dosta je bilo", Foto: Espreso.co.rs, Filip Plavčić

sad je dosta!

NIKO NE ZNA KOJI FAKULTET JE ZAVRŠILA BRANKA SATURN! Pokucali smo na vrata DJB, dobili smo ŠOK odgovor

Šta je istina?!

Objavljeno: 11:33h

Velika bura u javnosti podigla se oko obrazovanja Branke Stamenković, članice Glavnog odbora stranke "Dosta je bilo".

Naime, Branko Klanšček postavio je pitanje koje je osnovne studije završila gospođa Stamenković. U njenu odbranu najžešće je stao Saša Radulović, a u jednom trenutku oglasila se i sama Branka. Više o tome pročitajte na linkovima ispod:

Ona se inače do sada predstavljala i kao lingvista i astrolog.

Pitanje njene fakultetske diplome danima je predmet interesovanja na društvenim mrežama.

Najpre su prozivke krenule posredstvom tvitera o studijama koje je navodno završila, a potom i o diplomi.

Međutim, pravi kolaps je nastao kada su tri puta menjane informacije iz njene biografije na sajtu " Dosta je bilo".

1 / 2 Foto: Espreso.co.rs

Najpre smo Stamenkovićevoj poslali sms poruku, sa molbom da nam objasni, šta je zapravo istina u vezi sa njenim diplomama.

Ipak, povratnog odgovora na sms poruku nije bilo.

Nakon toga smo poslali zvaničan mejl na adresu stranke "Dosta je bilo".

U mejlu smo tražili objašnjenje na činjenicu da su na sajtu "Dosta je bilo", tri puta vršene izmene u vezi sa Brankinim diplomama, a uz to smo poslali i prinskrinove informacija koje su menjali.

Prvobitno je završila postdiplomske studije iz antropologije pri školi za arheologiju, istoriju i antropologiju na Fakultetu društvenih nauka na Velškom univerzitetu Triniti Sen Dejvid u Velikoj Britaniji, to je pisalo na sajtu DJB.

foto: Printscreen

Nakon toga, došlo je do izmena informacija.

Na sajtu DJB je potom navedeno kako je stekla zvanje diplomiranog kulturologa na Velškom univerzitetu u Velikoj Britaniji.

foto: Printscreen

Potom, je došlo do novih izmena u vezi sa diplomom i zvanjem.

Pisalo je, kako je upisala postdiplomske akademske studije iz kulturološke astronomije i astrologije na Velškom univerzitetu Triniti Sent Dejvid u Velikoj Britaniji, a da je studije završila 2011 godine.

Šta je zapravo istina, pokušavamo da dokučimo.

foto: Printscreen

Budući da nismo dobili povratan mejl, na pitanje, kako komentarišu činjenicu da su tri puta menjane informacije na sajtu stranke i da je svaka različita u vezi sa Brankinim zvanjem, rešili smo da se uputimo u sedište stranke.

Međutim, Stamenkovićevu nismo pronašli u stranci.

Na pitanje, kada možemo očekivati odgovor na poslata pitanja u vezi sa njenim diplomama, u stranci su nam rekli da je Stamenkovićeva na putu, ali će nam se javiti za nekoliko dana.

Branka je morala da hitno otputuje. Trebalo bi da se vrati za četiri do pet dana, pa će Vam se javiti za komentar u vezi sa Vašim pitanjima", kazali su iz stranke "Dosta je bilo".

Osvrt na biografiju

Rođena je 1968. godine u Beogradu. Nakon srednje škole radila je u društvenom i privatnom sektoru na različitim poslovima, od administrativnih do rukovodećih, da bi se krajem devedesetih godina prošlog veka otisnula u preduzetničke vode. Bavila se prevođenjem i izdavanjem knjiga iz oblasti popularne psihologije i astrologije. Autor je i brojnih članaka koji su objavljivani u desetinama međunarodnih časopisa na četiri kontinenta.

Кrajem 2008. godine, nakon serije blogova o ličnom iskustvu na porođaju, pokrenula Građansku inicijativu „Majka Hrabrost“ za poboljšanje uslova u srpskim porodilištima za koju je dobila četiri nagrade.

Politikom se bavi od 27. februara 2014. godine, kada se po prvi put kandidovala za narodnog poslanika u Skupštini Srbije i odbornika u Skupštini grada Beograda na listi grupe građana „Dosta je bilo“.

Narodni poslanik je od 3. juna 2016. godine. Član je Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, kao i Odbora za zdravlje i porodicu Narodne skupštine Republike Srbije.

Član je Glavnog odbora stranke „Dosta je bilo“.

Ovako je sve počelo

Da podsetimo, sve je počelo kada je naučnik Raša Karapandža na društvenim mrežama problematizovao činjenicu da Stamenkovićeva nije mogla da upiše postdiplomske studije ako nema završene osnovne studije.

Na to se oglasio, stavši u Brankinu odbranu, lider DJB Saša Radulović. On je ceo dan na Tviteru "ratovao" s ljudima, pokušavajući da objasni da Branka ima hobi i da je super što je srećna zato što se bavi baš tim hobijem.

Potom se tada nadovezala Branka Stamenković.

Nakon toga, napisala je kako ima britansku diplomu te ju je dostavila na uvid.

Nakon svega, još uvek nam nije jasno šta je zapravo istina u vezi sa Brankinim diplomama budući da je prvobitno tvrdila kako samo ima diplomu iz srednje škole, a nakon par dana ima i fakultetsku diplomu sa britanskog univerziteta.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.