UBEDLJIVA POBEDA SNS I SVM U SUBOTICI! Opozicija BOJKOTOVALA izbore, izlaznost 17 ODSTO
Subotica, Foto: Wikipedia Commons

DOBILI 88 ODSTO PODRŠKE

UBEDLJIVA POBEDA SNS I SVM U SUBOTICI! Opozicija BOJKOTOVALA izbore, izlaznost 17 ODSTO

Ovo su nezvanični rezultati

Objavljeno:

Na izborima za Savete mesnih zajednica u Subotici, održanim u nedelju, 7. jula, u 37 mesnih zajednica na 103 glasačka mesta, lista koalicije Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara dobila je najviše glasova u 35 mesnih zajednica. Opozicija je ove izbore bojkotovala.

Prema rečima predsednika Gradskog odbora SNS-a i gradonačelnika Subotice Bogdana Labana, na konferenciji za medije, izlaznost građana je bila oko 17 posto.

"Od ukupno 501 mandata, koalicija SNS-SVM osvojila je 442 mandata, što je ukupno oko 88 odsto glasova podrške“, rekao je Laban.

Prema njegovim rečima, u tim mesnim zajednicama koalicija SNS i SVM će formirati mesna rukovodstva koja će raditi u interesu boljeg života građana.

On je ocenio i da su građani prepoznali šta je vlast u Subotici uradila tokom prethodne tri godine.

"Pored kapitalnih projekata pokrenuli smo i mnoge projekte u infrastrukturi, gde jednak tretman imaju gradske i prigradske, kao i seoske mesne zajednice, sa ciljem da mladi dobiju bolje uslove za život, da ostanu na selu, da u perspektivi pomognemo tim ljudima, našoj Srbiji, oživimo sela i radimo na prioritetima Vlade Srbije i našeg predsednika Aleksandra Vučića", rekao je Laban.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.