VUČIĆ (NI)JE POZVAO MRKONJIĆA I TADIĆA NA OTVARANJE KORIDORA 10? Otkrivamo šta je PRAVA ISTINA iz Grdelice
Aleksandar Vučić, Milutin Mrkonjić, Aleksandar Vučić..., Foto: Dado Đilas, Tanjug

SAD JE JASNO!

VUČIĆ (NI)JE POZVAO MRKONJIĆA I TADIĆA NA OTVARANJE KORIDORA 10? Otkrivamo šta je PRAVA ISTINA iz Grdelice

Evo šta se zaista dogodilo...

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Južni krak Koridora 10 završen je i mnogi bi rekli konačno otvoren svečanošću u Grdelici, ali kako to obično biva na društvenim mrežama povela se prava polemika zašto Aleksandar Vučić nije pozvao Milutina Mrkonjića i Borisa Tadića!

Veliki projekat izgradnje Koridora 10 i ove deonice pokrenuli su upravo Milutin Mrkonjić i nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić 2008. godine. Uloženo je puno napora, ali istini za volju nije baš puno toga urađeno.

Tek 2019. godine južni krak Koridora 10 do makedonske granice otvoren je.

Primetno je da na svečanoj ceremoniji otvaranja nije bilo Borisa tadića i Milutina Mrkonjića što je odmah dalo povod mnogima na društvenim mrežama da kritikuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Jer ih, navodno nije zvao.

Prva se oglasila Olivera Zekić iz REM koja je na svom Tviteru iznela tvrdnje da su Mrkonjić i Tadić pozvani na ceremoniju.

"Mrski Vam Vučić je, kao pravi demokrata, pozvao i Tadića i Mrkonjića na otvaranje. Drugi je poslao pismo u kome se izvinjava što ne može da dodje. Ovog drugog su verovatno sprečile šatorske obaveze. A Vi nastavite da kmečite što je Vučić ovo završio, samo Vam to i ostaje. Pozz.", napisala je Zekićeva.

Tragom ovih reči pokušali smo da saznamo da li su Mrkonjić i Tadić zaista bili pozvani.

Počasni predsednik SPS, inženjer Milutin Mrkonjić za Espreso.co.rs potvrđuje da je dobio poziv, ali da je nažalost bio sprečen da lično prisustvuje.

- Tačno je da sam dobio poziv i to lično. Nisam bio u prilici da dođem jer nisam bio u zemlji, bio sam na putu. Poslao sam pismo preko emaila lično predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kome sam mu čestitao na ovom značajnom poduhvatu. Čestitao sam njemu i graditeljima na sjajnom poslu - kaže Mrkonjić.

foto: Filip Plavčić

Na naše pitanje zašto nije došao u Grdelicu kao iz topa odgovara:

- Bio sam na putu, bilo mi je žao što nisam mogao da dođem - kaže nam Mrka i dodaje da je obavešten da je i Tadić dobio poziv.

- Čuo sam da jeste, a da li je stvarno ili nije ne mogu da tvrdim.

foto: Prinstcreen

Nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić nije odgovarao na naše pozive i poruke, ali se nije oglašavao ni na društvenoj mreži Tviter gde su ga mnogi ljudi javno pitali da li je dobio poziv ili nije.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.