ALBANCI SA KOSOVA BI DA PRESUĐUJU KAO AL KAIDA! Palma očitao lekciju TERORISTIMA UČK
Dragan Marković Palma o Kosovu i Metohiji, Foto: Stefan Kojić

OŠTRO!

ALBANCI SA KOSOVA BI DA PRESUĐUJU KAO AL KAIDA! Palma očitao lekciju TERORISTIMA UČK

Lider Jedinstvene Srbije o Kosovu i Metohiju...

Objavljeno:

„Rezolucija koju su usvojile vođe terorističke OVK o navodnom genocidu srpskog režima na Kosovu i Metohiji tokom 1998. i 1999. godine je isto kao kada teroristička Islamska država ili Al Kaida sude i odmah i presuđuju drugim narodima", rekao je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

"Podsećam da su i Sjedinjene Američke Države 1998. godine stavile OVK na listu terorističkih organizacija i od Amerike i ostalih tražimo da se prema OVK odnose kao i prema svim ostalim terorističkim organizacijama. Vođe te terorističke organizacije, Veselji, Tači i Haradinaj su, na predlog svojih sponzora, usvojile tu skandaloznu rezoluciju. Kadri Veselji je bio i jedan od komandanata terorističke grupe “Crna ruka” zajedno sa Hašimom Tačijem i Džavidom Haljitijem koja je odgovorna za kidnapovanje i ubistva Srba i “neposlušnih” Albanaca, a bio je i ostao šef tajne službe OVK pod nazivom ŠIK. To znaju i svi Albanci, a posebno oni čije je najbliže pobila ta služba”, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i dodao:

“Genocid je po definiciji međunarodni zločin namernog potpunog ili delimičnog uništavanja nacionalnih, etničkih, rasnih i religijskih grupa. „Moje pitanje za Skupštinu Kosova, a pre svega za međunarodnu zajednicu je, kada već pominju reč genocid, gde su Srbi iz Prištine kojih je u tom gradu pre rata bilo oko 40 000, a danas. slovom i brojem oko 100? Gde su Srbi iz Đakovice gde ih je pre rata živelo 12 500, a danas samo dve starice u pravoslavnoj crkvi? Gde su Srbi iz Peći kojih je u glavnom gradu Metohije živelo oko 18 000, a danas slovom i brojem 11? Gde su Srbi u Gnjilanu gde ih je pre rata živelo 15 000, a danas slovom i brojem 50? Gde su Srbi iz Prizrena, kojih je u tom carskom gradu pre rata bilo oko 10 000, a danas slovom i brojem 20? Ko je ubio oko 2000 Srba na Kosovu i Metohiji od 1998. godine? Ko je kidnapovao oko 1500 Srba 1998. i 1999. godine i gde su? Ko je trgovao ljudskim organima nakon masakra vršenih u takozvanoj Žutoj kući u Albaniji? Ko je streljao decu u Goraždevcu, ko je pobio žeteoce u Starom Gracku, ko je podmetnuo bombu pod autobus Niš ekspresa kod Podujeva, ko je pobio ljude i bacio u Radonjićko jezero, ko je pobio ljude u Obiliću, Orahovcu, Đakovici, Dečanima…? ", kaže Marković i ističe:

"Ko je palio crkve i uništavao imovinu jednog naroda i na kraju proterao 250 000 Srba? Kako se to zove kada jedan narod ili pobijete ili proterate? Kako to da danas Srba ima 250 000 manje na Kosovu i Metohiji, a Albanaca više nego što ih je bilo 1998. godine To su pre svega pitanja za EULEX, UNMIK, KFOR i Međunarodni sud pravde.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.