SULJO JE JEFTINI ŠIBICAR! Rat između Ljajića i Ugljanina nikad BRUTALNIJI! PSOVKE PLJUŠTE NA SVE STRANE
Rat između Ljajića i Ugljanina nikad BRUTALNIJI, Foto: Printscreen

AUUU!

SULJO JE JEFTINI ŠIBICAR! Rat između Ljajića i Ugljanina nikad BRUTALNIJI! PSOVKE PLJUŠTE NA SVE STRANE

Ljajić je za beogradske medije ocenio da su optužbe Ugljanina na njegov račun apsurdne, a njegove izjave je okarakterisao kao jeftino šibicarenje

Objavljeno:

Jeftino šibicarenje i besmislene optužbe, tako je Rasim Ljajić, ministar i lider SDPS-a, okarakterisao zapaljive izjave lidera SDA Sulejmana Ugljanina.

Naime, Ugljanin je u sredu napravio skandal istakavši da je Stefan Nemanja, utemeljivač srpske države, ratni zločinac te da je pogrešno po njegovom imenu nazivati škole.

On je napao i Ljajića rekavši da je uložio velike napore da sa dnevnog reda sednica skupština u Novom Pazaru i Sjenici skine tačke dnevnog reda koje se odnose na promenu ulica u ovim mestima, a optužio ga je i da je pokušao da spreči posetu Novom Pazaru Šefika Džaferovića, bošnjačkog člana Predsedništva BiH.

Ljajić je za beogradske medije ocenio da su optužbe Ugljanina na njegov račun apsurdne, a njegove izjave je okarakterisao kao jeftino šibicarenje.

- Ako su nazivi ulica glavni problem u Sandžaku, onda to znači da smo mi Kalifornija - sve smo drugo rešili, samo je ostalo da nam ulice dobiju imena i prezimena. Valjda je važnije da stanovnici tih ulica imaju vodu, kanalizaciju, asfalt, nego kako se zovu. Kao drugo, ne možemo donositi odluke mimo svih procedura i bez minimalne saglasnosti između političkih stranaka, a posebno što u Sandžaku žive i Srbi i Bošnjaci. U takvim okolnostima, ovakve odluke se ne mogu donositi preglasavanjem - kazao je on i dodao da je još apsurdnija Ugljaninova optužba za dolazak Džaferovića.

- Pa ja sam se sreo s njim, imao vrlo dobar razgovor, što je on i spomenuo u svom saopštenju nakon posete Novom Pazaru. S obzirom na besmislenost optužbi, jedino objašnjenje za njih je u nameri Ugljanina da raskine koaliciju, a da druge okrivi da su to oni uradili. U suštini, radi se o jeftinom šibicarenju - zaključio je Ljajić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.